Roadtrip-guide til Sydvest Frankrig

Roadtrip-guide til Sydvest Frankrig

Endnu en lille komplet guide til samlingen – her en guide til hvilke 6 steder jeg synes du skal besøge på en køreferie i Sydvest Frankrig. I de forskellige byer anbefaler jeg også skønne spisesteder, seværdigheder og andet. Konceptet er det samme – hvis du har brug for at læse nærmere om de enkelte steder, kan du blot trykke på “læs mere her”, og så bliver du automatisk viderestillet til det specifikke indlæg. Indlæggene er lagt i kronologisk rækkefølge, dvs. den rækkefølge vi besøgte stederne. Nedenstående ser du den rute vi kørte.

Biarritz

“Biarritz ligger i regionen Pays-Basque tæt på Pyrenæerne og dermed Spanien. Jeg havde aldrig hørt om Biarritz før, og byen overraskede kun positivt. Den emmer af charme og liv, surfer-kultur og hippe vibes.”
Læs mere om Biarritz lige her.

Beynac-et-Cazenac

“Beynac-et-Cazenac er en fuldstændig fantastisk lille bitte gemt perle i Dordogne- området i Sydvest Frankrig. Den er billedskøn og næsten ikke til at sætte ord på (billederne siger næsten sig selv). Når du er i byen, skal du gå turen op til Chateau de Beynac og se slottet.”
Læs mere om Beynac-et-Cazenac lige her.

Saint-Hilaire-de-Riez

“Hvis du ikke er til at ligge på en camping plads, så er det alligevel hyggeligt, at bruge 1 enkelt overnatning i området. Her vil jeg anbefale dig at gå en tur langs vandet, se solnedgangen, spise inde i byen og løbe dig en tur i området.”
Læs mere om Saint-Hilaire-de-Riez lige her.

Fouesnant

“Vi boede i bydelen Cap-Coz som er et hyggeligt, lille fransk badeområde. Cap-coz er en smal tange med vand på begge sider. Her emmer det af charme og feriestemning samt smukke feriehuse.”
Læs mere om Fouesnant lige her.

Saint-Émilion

“Som du måske kan fornemme på billederne, er Saint-Émilion en vanvittig smuk middelalderby. Byen er omringet af vinmarker, og vin er nu også omdrejningspunktet i Saint-Émilion.”
Læs mere om Saint-Émilion lige her.

Bordeaux

“Byen overraskede mig virkelig positivt. Bordeaux er en skøn fransk storby med flot arkitektur og rene gader. Bordeaux har et væld af butikker, hyggelige caféer og restauranter, og oser af charme.”
Læs mere om Bordeaux lige her.