Ø-guide til Thailand

Ø-guide til Thailand

Endnu en komplet guide til samlingen – nemlig en guide til hvilke 3 øer jeg synes du skal besøge i Thailand. Udover de 3 øer, er der også et par tips til Bangkok (nogle caféer og butikker). Konceptet er det samme, hvis du har brug for at læse nærmere om de enkelte steder, kan du blot trykke på “læs mere her”, og så bliver du automatisk viderestillet til det specifikke indlæg. Indlæggene er lagt i kronologisk rækkefølge, dvs. den rækkefølge vi besøgte stederne.

Koh Yao Yai Bådtur på Koh Yao Yai – Anbefaling af øen af Johanne Schack

“På øen ser du stort set ingen turister og er altså for dig, som virkelig vil ned i gear og opleve den lokale og uspolerede del af Thailand.”
Læs mere om Koh Yao Yai lige her.

Koh Mook Stranden på Koh Mook – Anbefaling af øen af Johanne Schack

“Hvis du drømmer om kridhvide sandstrande og total turkis vand, så er Koh Mook lige noget for dig. Øens bedste hotel må med garanti være Koh Mook Sivalai Beach Resort, som vi boede på.”
Læs mere om Koh Mook lige her.

Koh Lipe Turkisblåt vand på Koh Lipe – Anbefaling af øen af Johanne Schack

“Øen var mindst ligeså skøn som de to forrige, men adskilte sig på særligt det ene punkt, at der var en del mere “gang i” øen. Hermed altså flere mennesker, et såkaldt walking street med masser af restauranter og små-forretninger, og mange flere hoteller.”
Læs mere om Koh Lipe lige her.

Bangkok Passionsfrugt og jordbær drinks – guide til Bangkok af Johanne Schack

“Sidst men ikke mindst aflagde vi Bangkok et kort visit inden vi skulle på den lange rejse hjem. Det var fedt at opleve lidt storby til slut, så man ikke fik totalt ø-kuller. Jeg har hørt mange delte meninger om Bangkok, men personligt synes jeg byen er super til et par dages shopping.”
Læs mere om Bangkok lige her.