Mini-guide til Stockholm

Mini-guide til Stockholm

Wupti så kom der igen en lille guide til samlingen – nemlig en guide til hvilke spisesteder og caféer jeg kan anbefale dig at besøge i Stockholm. Derudover også et lille tip til et smukt sted at gå en tur. Konceptet er det samme, hvis du har brug for at læse nærmere om de enkelte steder og se flere billeder, kan du blot trykke på “læs mere her”. Så bliver du automatisk viderestillet til det specifikke indlæg.

Grandpa

“Grandpa har helt vildt mange lækre sager, og du kan med garanti finde noget, der falder i netop din smag. Kombinationen af både interiør og tøj gør butikken til det perfekte sted at finde gaver.”
Læs mere om Grandpa her.

 The Flying Elk

“The Flying Elk er et møg hamrende hyggeligt spisested, som emmer af hjemlig hygge. Hvis man ikke har bestilt bord, kan man sidde i det de kalder baren. Her får fornemmelsen af at sidde i en stue blandet med et bodega – på den cool måde.”
Læs mere om The Flying Elk her.

 Tambur


“Tambur er en butik, jeg ville ønske, lå i København – for dælen den er fin. Derudover ligger den i et af mine yndlingsområder, Södermalm. Hos Tambur finder du forskellige interiør produkter fra både garvede og nye designere.”
Læs mere om Tambur her.

 Pom & Flora

“Retterne er simple men oftest med et lille twist, og stort set alting kan fåes glutenfrit. Menuen er bygget op omkring et hav af lækre råvarer. Maden er billedskøn, og smagen sidder også lige i skabet. Alting er super frisklavet.”
Læs mere om Pom & Flora her.

 Fabrique Stenugnsbageri

“MEN hvis du skal til Stockholm, hvor de svenske kanelbullar og kardemommesnurrer næsten er hverdagskost, så skal du spise dem hos Fabrique. Fabrique er en kæde af bagerier, som er at finde mange steder i Stockholm, så der er ingen undskyldning for ikke at aflægge dem et besøg.”
Læs mere om Fabrique her.

Papercut

Hos Papercut kan man, hvis man er lidt bog-nørd som jeg, bruge enormt lang tid. De sælger SÅ mange fede bøger. Guidebøger, kogebøger, kunstbøger, grafiske noveller, coffee-table-books, blade, krimier, gysere, digte og alt andet hvad hjertet begærer for en bog-elskende-fan.
Læs mere om Papercut her.

 Meno Male

“Pizza, pizza, pizza – det går man aldrig galt i byen med! Især ikke hvis bunden sidder lige i skabet. Og det gjorde den hos Meno Male i Stockholm. På menuen findes ægte italienske pizzaer. Råvarerne stammer fra Italien, og der bages pizzaer med den napolitanske ånd i blodet.”
Læs mere om Meno Male her.

 Kaffeverket

“Kaffeverket er en hamrende hyggelig kaffebar og café, hvor du kan få både sødt og salt at spise. På menuen finder du blandt andet morgenmads-retter så som chiagrød og yoghurt, rugbrødsmadder, salater, supper og et hav af lækkert bagværk.”
Læs mere om Kaffeverket her.

 Moderna Museet & Skeppsholmen

“Det allersidste tip til Stockholm går til den lille fine ø, Skeppsholmen, og ikke mindst til Moderna Museet, som ligger midt på øen. Når man har brugt de første dage inde i selve Stockholm by, er Skeppsholmen det perfekte lille get-away.”
Læs mere om Moderna & Skeppsholmen her.