Mini-guide til Paris

Mini-guide til Paris

Endnu en komplet mini-guide til samlingen – nemlig en guide til hvad du kan besøge, hvis du har et par dage i Paris. Her vil du få inspiration til en masse lækre spisesteder, hvor der er tips til både morgen, middag og aften. Konceptet er det samme, hvis du har brug for at læse nærmere om de enkelte steder og se flere billeder, kan du blot trykke på “læs mere her”, og så bliver du automatisk viderestillet til det specifikke indlæg.

Café Charlot

Foie Gras og Gedeost Salat hos Café Charlot – Anbefaling af Johanne Schack

“Hvis du forbinder Frankrig og ikke mindst Paris med at sidde på en fortovscafé, spise franske specialiteter og kigge på “parisianere”, så er Café Charlot det helt rigtige sted at besøge.”
Læs mere om Café Charlot her.

Daroco

Borde og opdækning hos Daroco – Anbefaling af Johanne Schack “Daroco er faktisk, ligesom Ober Mamma, som vi også besøgte, et italiensk spiseri. Retterne tager altså udgangspunkt i det italienske køkken. Sprøde pizzaer, pastaretter, tiramisu og risotto er altså blot noget af det, du kan sætte tænderne i.”
Læs mere om Daroco her.

Ten Belles Bread

Citronkage og panini hos Ten Belles Bread – Anbefaling af Johanne Schack “Ten Belles Bread serverer sindssyg god mad. På menuen finder du foccacia sandwich, toasts, salater og ikke mindst deres fantastiske bagværk, som fylder størstedelen af menukortet. Her kan du fx være heldig at finde pære-valnød-karamel kage, pavlova, kokoskage eller cookies.”
Læs mere om Ten Belles Bread her.

Café Oberkampf

Blå front hos Oberkampf – Anbefaling af Johanne Schack “Alting er frisklavet, og betjeningen hurtig. På menuen kan du fx finde chia-grød, forskellige ristede toasts med topping, salater og sandwiches. Jeg fik en skøn klassisk yoghurt med frugt og nødder. Alle retterne er vegetariske, og dejlig enkle uden for mange dikkedarer.”
Læs mere om Café Oberkampf her.

L’as Du Fallafel

Vanvittig falafel pita hos L “Friske smagfulde hjemmelavede falafler, hummus, tahini dressing, harissa, aubergine, sprøde grøntsager; alt samlet i et lækkert pitabrød. Folk står oftest i kø længe, og det kommer du højst sandsynlig også til – stedet er attraktivt med god grund.”
Læs mere om L’as Du Fallafel her.

Paris New York

Smuk pink og kreativ interiør hos PNY – Anbefaling af Johanne Schack “Hvis du ikke kun skal spise dig mæt i franske delikatesser og croissanter (som man ellers med glæde gør i lang tid!), men derimod har lyst til en afveksling – så skal du spise burgere og fritter hos Paris New York.”
Læs mere om Paris New York her.

Fragments

Avocadomadder med æg hos Fragments – Anbefaling af Johanne Schack “Bag en lille mørkeblå facade på en fin lille gade finder du Fragments. Jeg havde givet min veninde morgenmad på Fragments, og det er helt sikkert et sted jeg vil spise morgenmad, når jeg besøger Paris igen. Fragments er ikke særlig stor, men stadig total gennemført og helt vild hyggelig.”
Læs mere om Fragments her.

Croco

Fortovsservering hos Croco – Anbefaling af Johanne Schack “Her er simpelthen den hyggeligste stemning hver evig eneste aften, og parisianerene sidder her og hygger til langt ud på aftenen. Grunden til at du skal besøge Croco er helt sikkert for at sidde og drikke vin blandt alle franskmændene.”
Læs mere om Croco her.

Du Pain et Des Idées

3 slags croissanter hos Du Pain – Anbefaling af Johanne Schack “Croissanter skal du spise, når du er i Frankrig – og nogle af de aller bedste får du hos Du Pain et Des Idées i Paris. Du Pain et Des Idées overtog lokalerne fra et gammelt yndigt bageri med den fineste lyseblå facade, som stammer helt tilbage fra 1889.”
Læs mere om Du Pain et Des Idées her.

Ober Mamma

Forskellige retter hos Ober Mamma – Anbefaling af Johanne Schack “Grundessensen hos Ober Mamma er lækre cocktails og italienske retter lavet på italienske råvarer. Og wow hvor begge ting sidder lige i skabet. Jeg kan helt klart anbefale dig at blande lidt små-retter, og dele dem ved bordet. Tag endelig deres burrata og deres trøffelpasta – og ikke mindst en masse lækre drinks.”
Læs mere om Ober Mamma her.

Paperboy

Interiør hos Paperboy – Anbefaling af Johanne Schack og Guide til Paris “Paperboy var faktisk det allerførste sted, vi spiste da vi ankom til byen. Hvis du skal have noget lækkert frokost, er det her du skal tage hen. Paperboy er et lille, hyggeligt, kreativt sted, hvor du endda kan sidde og tegne, mens du spiser din mad.”
Læs mere om Paperboy her.