Mini-guide til Bali

Mini-guide til Bali

Endnu en lille komplet guide til samlingen – her en guide til hvilke 3 steder jeg synes du skal besøge på en tur til Bali. I de forskellige byer anbefaler jeg også skønne spisesteder, hoteller mm. Konceptet er det samme, hvis du har brug for at læse nærmere om de enkelte steder, kan du blot trykke på “læs mere her”, og så bliver du automatisk viderestillet til det specifikke indlæg. Indlæggene er lagt i kronologisk rækkefølge, dvs. den rækkefølge vi besøgte stederne.

Seminyak

“Seminyak ligger tæt på pulserende Kuta, dog er det en lidt mindre by, og dermed også roligere og mindre turistet. Seminyak har masser af gode spisemuligheder, og byen summer af liv uden det bliver for hektisk. Stranden er kæmpe stor – så hvis du er til surfing, er det helt perfekt!”
Læs mere om Seminyak lige her.

Gili Trawangan

“Trawangan er virkelig et paradis. Selvom man oftest hører, at øerne er meget velbesøgt af turister, synes jeg alligevel på daværende tidspunkt da vi besøgte øen, at det slet ikke var slemt. Trawangan har stadig formået at bibeholde idyllen, og hvis man vælger at bo lidt ude fra den mest hektiske halvdel af øen, er det perfekt.”
Læs mere om Gili Trawangan lige her.

Sanur

Flot café i Ubud – guide til Bali af Johanne Schack “Sanur var det sidste sted vi boede på Bali, og det var det helt rette sted at afslutte rejsen. I Sanur er der nemlig helt roligt, og alting er meget fredeligt. Byen snørkler sig i små gader, med lækre caféer og restauranter, og langs byen ligger også en smuk bred strand.”
Læs mere om Sanur lige her.