Mini-guide til Berlin

Mini-guide til Berlin

Endnu en komplet mini-guide til samlingen – nemlig en guide til hvad du kunne besøge på en lille tur i Berlin. Her vil du få inspiration til et par spisesteder, et par butikker og en lille fin park. Konceptet er det samme, hvis du har brug for at læse nærmere om de enkelte steder, kan du blot trykke på “læs mere her”, og så bliver du automatisk viderestillet til det specifikke indlæg.

Do You Read Me?!

Haven i baggrunden “Butikken består kun af ét enkelt rum, som er dækket af bøger i alverdens størrelser og farver. Selvom der er rigtig mange bøger, har butikken virkelig formået at skabe et lækkert dekorativt rum med sorte vægge som baggrund og for enden af rummet et stort glasparti med grøn udsigt.”
Læs mere om Do You Read Me?! her.

The Barn

Cortado “The Barn er en lille kaffebar, samt et kafferisteri, der ligget i et yndigt stille område af Berlin. Her er perfekt atmosfære til at nyde en rolig kaffe, både inden- og udendørs. Kaffen, der produceres hos The Barn, er så lækker, at den er at finde i mange store kaffebarer verdenen over helt fra New York til Japan.”
Læs mere om The Barn her.

Prinzessinnengärten

Foto boks “Prinzessinnengärten emmer virkelig af ro og fred – her kan du nyde en dejlig kop kaffe eller en kold most, omringet af træer på små casual borde. Du får en følelse af at sidde i en kæmpe have midt i Berlin på den hyggeligste måde, hvor blomsterne gror lidt mere frit end i en almindelig park.”
Læs mere om Prinzessinnengärten her.

Daluma

Smoothie bowls “Acai-bowls og smoothie-bowls går man aldrig galt i byen med, og hos Daluma får du nogle super friske af slagsen. Hovedessensen hos Daluma er økologiske, bæredygtige og nærende produkter, som alle er skabt af en masse naturlige ingredienser, som giver en skøn friskhed.”
Læs mere om Daluma her.

Love Stories

Set udefra “Man får lyst til at købe det hele med hjem! Jeg er især vild med Love Stories, da de formår at mixe både materialer, mønstre og farver, og dermed skiller sig en hel del ud fra de traditionelle undertøjs-forretninger, som man kender dem.”
Læs mere om Love Stories her.

The Klub Kitchen

Salat og juices “På menuen er basen i stort set alle retterne en masse forskelligt grønt, og derefter opbygges de i forskellige variationer som kan være med laks, pasta, kylling eller helt vegetariske. Der er også et par enkelte morgenmads-retter.”
Læs mere om The Klub Kitchen her.

Voo Store

Neon skilt foran butikken “Voo Store rummer hele 300 kvadratmeter  inkl. en lille café. Selve butikken ligger inde i en yndig lille baggård væk fra gadens larm midt i Kreuzberg (som er et virkelig nice område).”
Læs mere om Voo Store her.

Father Carpenter Coffee

Indgangen “Father Carpenther Coffee har lokaler inde i en forholdsvis “gemt” baggård væk fra gadens støj. Her har de en række forskellige lokaler og dermed også rigtig mange siddepladser både inden- og udendørs, hvilket er et stort plus. Kaffen er tip top og den økologiske gulerodskage ligeså.”
Læs mere om Father Carpenther Coffee her.