Roadtrip-guide til Sicilien

Roadtrip-guide til Sicilien

Endnu en lille komplet guide til samlingen – her en guide til hvilke 5 steder jeg synes du skal besøge på en køreferie i Sicilien. I de forskellige byer anbefaler jeg også skønne spisesteder, hoteller mm. Konceptet er det samme – hvis du har brug for at læse nærmere om de enkelte steder, kan du blot trykke på “læs mere her”, og så bliver du automatisk viderestillet til det specifikke indlæg. Indlæggene er lagt i kronologisk rækkefølge, dvs. den rækkefølge vi besøgte stederne. Nedenstående ser du den rute vi kørte.

Guide til Sicilien – af Johanne Schack

Ortigia

“Ortigia er en fantastisk lille ø, som hører til byen Siracusa. Her kan du nemt bruge et par dage. Vi brugte dagen på at køre til vandet og brugte aftenen i selve Ortigia. Ortigia er fyldt med lækre restauranter og små butikker. Derudover er byen billedskøn og opbygget af lyse historiske bygninger og små snørklede gader.”

Læs mere om Ortigia lige her.

Noto

“Faktisk var Noto ikke en by vi boede i, men en by vi valgte at besøge på vej videre til vores næste stop. Noto er en rigtig klassisk historisk italiensk by, der ligger højt og har en fantastisk udsigt. Byen er rolig og emmer virkelig af den der helt rigtige ægte autentiske italienske følelse.”

Læs mere om Noto lige her.

Baglio Occhipinti

“Baglio Occhipinti er fuldstændig fantastisk – som de skriver på deres hjemmeside: “Live your fairytale in Sicily”, og det er præcis sådan det føles. Baglio er en økologisk vingård omringet af vinmarker, oliventræer og øko-landbrug placeret midt i det smukke sicilianske landskab. Et åndehul du nærmest kun kunne forestille dig eksisterede i dine drømme, og som er det perfekte sted at slappe fuldstændig af.”

Læs mere om Baglio Occhipinti lige her.

Castellammare del Golfo

“Næst-sidste stop på Sicilien brugte vi i Castellammare del Golfo. Castellammare del Golfo er en billedskøn, autentisk perle som ligger ved vandet. Byen er opbygget omkring den lille havn, og rundt om byen ligger smukke bjerge.”

Læs mere om Castellammare del Golfo lige her.

Taormina

“Her er der tale om en lille by højt placeret oppe i bjergene med en helt fantastisk udsigt over vandet. Taormina er meget velbesøgt, men det passede os perfekt at afslutte ferien i en by fyldt med liv.”

Læs mere om Taormina lige her.