Gåtur – Bagerier

Hvis du vil have den direkte gårute, hvor du kan zoome på kortet, og dermed følge rutevejledningen trin for trin, så tryk HER.

Et nyt tiltag på min hjemmeside vil være, at jeg løbende vil anbefale forskellige gåture. Undervejs på gåturen vil du blive introduceret til nogle af de steder, som jeg har skrevet om her på min hjemmeside. Det er altså udvalgte steder, som jeg mener, vil være sjove at besøge i sammenhæng med hinanden.

Lad os starte ud med noget, jeg virkelig elsker, og som jeg gerne går langt for nemlig – bagerier. Ruten du ser ovenstående er omkring 6,4 km og tager dig på et visit hos nogle af Københavns absolutte bedste bagerier – ihvertfald i følge mig. Du kan starte enten fra Vesterbro eller Østerbro, og besøge så mange af stederne du lyster. Juno the Bakery, Leckerbaer, Mirabelle, Andersen & Maillard, Hart Bageri og Brød har alle noget helt specielt at byde på, og skal derfor besøges, hvis du er til helt fantastisk brød, kardemommesnurrer, croissanter, småkager, citrontærter og andet godt bagværk.

Jeg kan helt sikkert anbefale dig at læse om stederne inden du besøger dem, her kan du også læse lidt om hvorfor jeg netop synes stedet er værd at besøge, og evt. hvad jeg anbefaler dig at smage.