California Kitchen

California Kitchen

Hvis du en dag står og mangler et pift solskin på en grå regnvejrsdag, så skal du besøge California Kitchen på Nørrebro. Her får du, udover en fornemmelse af at sidde i Californien, også virkelig god og sund mad. Ejeren bag California Kitchen, Cameron Bergh, er født og opvokset på en økologisk gård i Californien, og har haft en mission om at bringe sund kost baseret på nærende ingredienser til Danmark. Menuen består derfor af forskellige bowls og salater. De er alle sammensat af forskellige råvarer og fåes både med kylling, fisk eller vegetarisk. Jeg er personlig stor fan af deres MexiCali Bowl, som består af chipotle kylling, fajitas grøntsager, guacamole, salsa, quinoa, sorte bønner, tortillas chips og dressing. Den har en perfekt blanding af fedme, sprødhed og spicyness. California Kitchen på Nørrebro er hyggeligt og sommerligt indrettet, og atmosfæren på stedet er rar. Helt sikkert et besøg værd!

Hvor?

Nørrebrogade 12, 2200 København N (California Kitchen ligger også på Vesterbro samt har stand hos Broens Gadekøkken)

Hvornår?

Man-søn: 11.00-21.00

Andet?

https://californiakitchen.dk/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *