Anne Birkkjær Jacobsen // Lille Svend

Inspireret af Anne Birkkjær Jacobsen - Indlæg af Johanne Schack Anne Birkkjær Jacobsen

En virkelig inspirerende kvinde er Anne. Anne er mega sej, og driver sit eget firma ved navn Lille Svend. Lille Svend er dansk tidløst design bestående af håndlavede læder- og skind produkter til børn, heriblandt suttesnore, legemåtter og bleomslag. Alt sammen produceret og designet af Anne selv og hendes kæreste Mark. Jeg synes simpelthen produkterne er så fine. Udover Annes seje firma, har hun også en af de fineste Instagrams jeg længe har set. Her poster hun smukke billeder af b.la. sine børn (Bille og Pil), sin familie, interiør, arkitektur og naturen. Alt sammen stilmæssigt sat meget fint op med smukke farver og velvalgte fotografier. Altså nemt et sted man kan finde inspiration i uanede mængder. Så byd varmt velkommen til Anne, og læs om hendes yndlingssteder her i Danmark.

Ordrupgaard

Jeg holder meget af at komme her. Selvom museet desværre er lukket lige nu. Ordrupgaard er ikke kun det fineste hus, men huser også smukke udstillinger. De har en skøn have, som er ideel for børnefamilier også, hvor både små og store kan gå på opdagelse i de forskellige skulpturer. Nu hvor museet er lukket, medbringer vi ofte selv kaffe og bagværk fra Batting Bakery i Ordrup. Dog holder jeg aller mest af Finn Juhl’s hus i museets baghave. Det er til evig inspiration.

Fejø

Sidste sommer besøgte vi Fejø. En spontant uge eftersom vi ikke kunne finde et sommerhus i nordsjælland. Men det er en detour vi ikke fortryder, og vi har allerede planlagt endnu et visit til øen. På Fejø er en ro, vi ikke har oplevet før. Øen er nok lille, men den rummer fantastiske oplevelser og byder op til uforglemmelige stunder. Solnedgang set fra øens badebro eller marken på den anden side. Kaffe og lagkage på gammeldags maner hos den lokale mølle. Pizza på havnen hos en af de bedste pizzariaer, jeg har besøgt. Og selvfølgelig gåture mellem frugttræer og buske.

Vores lejlighed på Østerbro

Vi har boet her i efterhånden 5 år. Købte andelslejligheden som et håndværkertilbud. Vi rykkede ind og renoverede undervejs. Det betød 9 måneder uden køkken med opvask på badeværelset. Meget er sket i løbet af de 5 år. Vægge er revet ned og fået nye farver. Møbler er blevet bygget eller flyttet rundt. Vi har nu også to dejlige børn boende i den ene af de to stuer en suite. Det er her alle vores idéer tager deres spæde start. Det er her Lille Svend KBH har sin base. I det hele taget holder jeg meget af Østerbro. Det er det eneste sted, jeg har boet i mine snart 10 år i København. Det minder mig meget om Jylland. Her er stille og roligt. Butikkerne har ikke døgnåbent. Og trods byen, er her højt til himlen og luft i gaderne. Har jeg et ærinde i indre by eller på en af den andre broer, forsøger jeg så vidt muligt altid at cykle gennem Randersgade over Nordre Frihavnsgade til kvarteret omkring Rosenvængets alle. Gerne igennem enten Garnisonskirkegården eller Holmens kirkegård, inden jeg fortsætter af Øster Farimagsgade, hvor jeg som 20 årig flyttede ind i kælderen i et Kartoffelrækkehus på Øster Søgade.

Husk du kan se meget mere til Anne ved at trykke lige her!

Instagram og Lille Svend

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *