Atelier September

Front hos Atelier September – Anbefaling af Johanne Schack Smukt kunstnerisk interiør hos Atelier September – Anbefaling af Johanne Schack Grød og avocadomad hos Atelier September – Anbefaling af Johanne Schack Smukke vinflasker i lange baner hos Atelier September – Anbefaling af Johanne Schack Tebirkes og crossainter hos Atelier September – Anbefaling af Johanne Schack Atelier September

Smukke fine Atelier September. Et sted som de fleste nok har hørt om – og med god grund. Frederik Bille Brahe er ejeren af stedet. Han står blandt andet også bag Kafeteria (læs mere her) og Apollo Bar. Hos Atelier September er du omgivet af en hjemlig og afslappet stemning og ikke mindst smuk kunst på væggene. Du får en fornemmelse af at være i nogens lækre spisestue, hvor du kan se alt hvad der tilberedes af mad og drikkevarer. Menuen er simpel og består af lækre udvalgte retter. Grød, rugbrød med æg og comté ost, avocado-mad, burrata, tebirkes og gazpacho er noget af de du kan sætte tænderne i enten morgen eller middag. Maden er meget velsmagende, og også meget smukt og delikat anrettet. Deres avocado-mad er super lækker og kan anbefales. Atelier September er det perfekte sted at hænge ud et par timer – enten alene eller sammen med dine veninder, din kæreste eller dine forældre!

Hvor?

Gothersgade 30, 1123 København K

Hvornår?

Man-fre: 7.30-18.00 og lør-søn: 9.00-17.00

Andet?

http://www.cafeatelierseptember.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *