Prolog Coffee

Blå facade hos Prolog Coffee – Anbefaling af Johanne Schack Bagværk og disk hos Prolog Coffee – Anbefaling af Johanne Schack En af københavns bedste croissanter hos Prolog Coffee – Anbefaling af Johanne Schack Interiør og kaffe hos Prolog Kaffe – Anbefaling af Johanne Schack Prolog Coffee

I Kødbyen finder du en knald blå facade, og her ligger Prolog Coffee. Hos Prolog får du smadder god kaffe, lavet på bønner fra blandt andet Kenya, Columbia og El Salvador. Selve kaffe-menuen er uden de store dikkedarer og derfor dejlig simpel. Klassikere som espresso, cortado, latte og cappuccino samt iskaffe, te og varm chokolade. Og så kan du også få en pour-over kaffe. Prolog er ikke særlig stor med kun få siddepladser indendørs og udendørs. Hvis du er heldig at få en plads, er der dog en rar atmosfære, og betjeningen er venlig og hurtig. Hvis ikke du har heldet med dig ift. en siddeplads, er det dog også et essentielt sted at købe din takeaway kaffe. Udover god kaffe kan du også få lidt til ganen. Deres croissanter er et must at prøve, hvis du tager forbi Prolog. De er vildt gode, smagfulde og meget friske. De har en sprød yderside, en masse lag indvendig og en dejlig smag af hjemmebag og smør. Du får endda helt selv lov til at vælge din croissant! Så hvis du er til skøn kaffe og en croissant on the side, så er Prolog Coffee lige noget for dig!

Hvor?

Høkerboderne 16, 1712 København V

Hvornår?

Man-fre: 07.00-18.00 og lør-søn: 09.00-18.00

Andet?

https://www.prologcoffee.com/

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *