Meyer’s Deli

Midt på Gammel Kongevej på Frederiksberg finder du Meyer’s Deli. Meyer’s Deli er forretningen hvor du kan få alt du kan tænke dig, når du ser på hvad Meyers har udrettet gennem tiderne. Her finder du både bagerafdeling med klassikere (forglem ej kanelsnurrerne) fra Meyers Bageri, diverse færdigretter lige til at varme, alle Meyers kogebøger og deres hjemmelavede produkter så som forskellige moste, eddiker, marmelader mm. Derudover fåes også nøje udvalgte delikatesser produceret af andre producenter. Der er i forretningen plads til at sidde og nyde et måltid enten morgen, middag og aften. På menukortet finder du super lækre retter bestående af friske lækre råvarer. Fx æbler fra Lilleø og røget laks fra Nordhavn, og enslydende for alle retter er, at du virkelig kan smage, at tingene er hjemmelavede og at råvarerne nøje udvalgt. Jeg bliver aldrig nogensinde træt af Meyers flæskestegssandwich. Lun ølandshvedebolle med kamsteg af velfærdsgris, rødkål, sprøde svær, æbler og sennepsdressing. Den kan sten sikkert anbefales. Københavns bedste flæskestegssandwich. Du kan også bestille retterne fra menukortet som takeaway online. Så om du har travlt og blot skal have noget med på farten, om du har brug for en lækker delikatesse til at pifte dit eget måltid op eller om du mangler et hyggeligt sted at gå ud at spise, er Meyer’s Deli et rigtig godt sted at tage hen!

Hvor?

Gammel Kongevej 107, 1850 Frederiksberg

Hvornår?

Man-fre: 7.00-21.00 og lør-søn: 8.00-21.00

Andet?

http://www.meyersmad.dk/spis-ude/deli/gl.-kongevej/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *