Bæst

Indgang til Bæst – Anbefaling af Johanne Schack Burrata og surdejsbrød hos Bæst – Anbefaling af Johanne Schack Hvidløgsbrød til starter hos Bæst – Anbefaling af Johanne Schack Barområde hos Bæst – Anbefaling af Johanne Schack Pizza på lækker bund hos Bæst – Anbefaling af Johanne Schack Menukort hos Bæst – Anbefaling af Johanne Schack Lækker pizza hos Bæst – Anbefaling af Johanne Schack Bæst

Hvis du på nogen måde skulle være i tvivl om, hvor du finder nogle af københavns bedste pizzaer, så fortvivl ej. Jeg har nemlig svaret til dig. På Bæst. Bæst er et italiensk spisested, hvor bæredygtigheden og valget af ordentlige råvarer er alt afgørende for stedet. Alting er vitterligt lavet for bunden. Ja selv deres mozzerella, som er baseret på frisk råmælk fra Farm of Ideas, som er et økologisk og nytænkende landbrug et lille stykke udenfor København. Du skal selvfølgelig sætte tænderne i pizza når du besøger Bæst. Deres pizzaer er fantastiske. Bunden er lavet på surdej og bages i en 500 grader varm ovn fra Napoli. Og den bund er så vanvittig god. Du kan få traditionelle pizzaer, men også pizzaer som indeholder mere atypiske og nytænkende råvarer så som: fedtegrever, østershatte og græsker. Med det friske fyld – og de forskellige smage og konsistenser som er meget vel afstemt, får du bare gang på gang en pizza der sidder lige i skabet. På menukortet fåes også diverse småretter. Stemningen på Bæst er hyggelig og livlig. Maden er oplagt til at dele henover bordet med en god kold øl eller et glas vin. Jeg vil mene at bæst, udover at være et af de bedste pizzasteder i København, også et af de bedste spisesteder i Købehavn.

Hvor?

Guldbergsgade 29, 2200 København N

Hvornår?

Aftensmad man-søn: 17.00-22.30 og frokost tors-søn: 12.00-15.00

Andet?

https://baest.dk/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *