Papercut

Skilt hos Papercut (Guide til Stockholm) – Anbefaling af Johanne Schack Farverige hylder hos Papercut (Guide til Stockholm) – Anbefaling af Johanne Schack Coffeetable books hos Papercut (Guide til Stockholm) – Anbefaling af Johanne Schack Bøger fra gulv til loft hos Papercut (Guide til Stockholm) – Anbefaling af Johanne Schack Papercut

Hvis du har fulgt med på min hjemmeside længe, så ved du, at jeg har en svaghed for lækre bogforretninger. Jeg finder næsten altid én at besøge, når jeg er ude at rejse. I Stockholm måtte jeg besøge Papercut, som jeg havde læst godt om flere steder. Hos Papercut kan man, hvis man er lidt bog-nørd som jeg, bruge enormt lang tid. De sælger SÅ mange fede bøger. Guidebøger, kogebøger, kunstbøger, grafiske noveller, coffee-table-books, blade, krimier, gysere, digte og alt andet hvad hjertet begærer for en bog-elskende-fan. Udover bøger og blade finder du også forskellige film og gaveidéer på hylderne. Hvis du ikke lige kommer forbi Stockholm, kan jeg trøste dig med, at Papercut har forsendelse til hele verden! Så det er bare at klikke dig ind på deres hjemmeside og kigge løs!

Hvor?

Krukmakargatan 24-26, 118 51 Stockholm 

Hvornår?

Man-fre: 11.00-18.30, lør: 11.00-17.00 og søndag: 12.00-16.00

Andet?

https://papercutshop.se/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *