Hahnemanns Køkken

Indgangsparti hos Hahnemanns Køkken – Anbefaling af Johanne Schack Blå disk hos Hahnemanns Køkken – Anbefaling af Johanne Schack Fiskefrikadellemad hos Hahnemanns Køkken – Anbefaling af Johanne Schack Lækkert bagværk hos Hahnemanns Køkken – Anbefaling af Johanne Schack Forskellige produkter hos Hahnemanns Køkken – Anbefaling af Johanne Schack Hjemmelavet kardemommesnurrer hos Hahnemanns Køkken – Anbefaling af Johanne Schack Hahnemanns Køkken

Et sted som er værd at besøge er Hahnemanns Køkken på Østerbro. Grundlægger af Hahnemanns Køkken er Trine Hahnemann som er kok,  kogebogsforfatter og madskribent. Stedet besidder en fin lille butik, en kaffebar og et bageri. Altså alt hvad du kunne drømme om, samlet på et sted. I løbet af morgenen og til frokost kan du blandt andet sætte tænderne i kardemommesnurrer, morgenboller, rugbrødsmadder og andre lækkerier. Køkkenet er drevet med en stor kærlighed for økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. Derfor har stedet også Det Økologiske Spisemærke i guld. Vi smagte deres kardemommesnurrer samt en rugbrødsmad med fiskefrikadelle, og begge retter var virkelig veltilberedte, friske, hjemmelavet og meget meget lækre. Hahnemanns Køkken har de flotteste lokaler, hvor der er lyst, moderne og en meget rar og afslappet atmosfære døgnet rundt. Hos Hahnemanns afholdes også alverdens forskellige cool mad-events, og du kan også komme på madkurser med forskellige kokke. Her kan du fx lære at lave fra sushi til julesmåkager til smørrebrød til ramen.

Hvor?

Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København

Hvornår?

Man-fre: kl 8.00-17.00 og lør-søn 8.00-16.00

Andet?

https://www.hahnemannskoekken.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *