Anne Hviid // Personlig træner & Chriis

Inspireret af Anne Hviid (Collage) – Indlæg af Johanne Schack Anne Hviid

Nu er det tid til at sige velkommen til sejeste Anne Hviid. Du kender hende måske fra Instagram. Her deler hun ud af sine lækre sunde opskrifter og viser sin passion inden for sport og træning. Derudover deler hun også sin dagligdag, og alle de hyggelige ting hun oplever på sin vej. Anne er uddannet med en kandidat i Human Resource Management. Til dagligt er hun nu partner hos Chriis (producent af vegansk is), personlig træner og løber for NBRO runners (Hendes kæreste er Anders Rømer, co-founder af NBRO, så løb fylder en stor del af deres fælles dagligdag). Anne er bare helt vildt inspirerende. Hun formår nemlig at skabe en god balance i en sund livsstil, med et kæmpe smil på læberne. Og hey – så er hun bare en god damn kæmpe motivation ift. sport og løb!

Café Kaf

Cafe Kaf er placeret på Nørrebro og er efter min optik en lille perle. Cafeen er vegansk, og de laver de lækreste kager, bager deres egne boller og serverer altid en dejlig kop kaffe. Et lille spot hvor jeg elsker at komme og drikke min morgenkaffe, eller få en nybagt bolle med ost og deres hjemmelavede mandelsmør. Og så er der deres kager, ej at forglemme. Der er et hav af valg muligheder, og alle vil tilfredstille din søde tand.

Secoond_wardrobe_by_martine

Vintage shop på Elmegade lige i hjertet af Nørrebro. Butikken køber brugt tøj og sælger det videre, men har altid meget fine og lækre fund i butikken og en sand oplevelse at gå op opdagelse, i det brugte, men billige tøj. Absolut lige efter min ånd i forhold til miljøet og vores klima som er meget omtale i disse perioder. De uploader ligeledes deres fund på deres IG-profil, hvor du også kan købe direkte over, hvis du er mere til online køb.

Beauty Avenue

Beauty Avenue på Forhåbningsholms Álle 3 på Frederiksberg, er mit to-go sted når jeg trænger til lidt selvforkælelse. Jeg elsker, at komme i deres rolige og hyggelige omgivelser og blive forkælet med diverse lækre behandlinger og ikke mindst produkter. Uanset hvilken type behandling du vælger hos Beauty Avenue, bruger de altid økologisk certificerede produkter. Og ligeledes søger de for at reducere deres skadelige fodaftryk på planeten ved at vælge leverandører, der har de samme grønne værdier. Absolut et must hvis du vil gøre noget godt for dig selv!

Billeder er lånt fra Café Kaf, Second Wardrobe og Beauty Avenus egne platformer.

Følg endelig Anne Hviid på hendes Instagram lige HER

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *