Reffen – Copenhagen Street Food

Boder og flag på Reffen Copenhagen Street Food – Anbefaling af Johanne Schack Salat, søde fritter og gyros hos Reffen Copenhagen Street Food – Anbefaling af Johanne Schack Lyskæder og fotografier hos Reffen Copenhagen Street Food – Anbefaling af Johanne Schack 3 forskellige boder på Reffen Street Food – Anbefaling af Johanne Schack Reffen – Copenhagen Street Food

Snart er en guide til Paris på trapperne, men inden da vil jeg også lige slå et slag for det forholdsvis nye streetfood-marked ude på Reffen. Det var med triste miner, at vi fandt ud af, at Copenhagen Street Food på Papirøen lukkede, og at stedet nu er igang med at blive jævnet med jorden. Men jeg vil altså sige, at de er vendt stærkt tilbage med det nye sted ude på Reffen. På Reffen formår de virkelig at skabe den markeds-følelse, som du tit finder i udlandet. Den følelse som man virkelig forbinder med, hvordan streetfood skal serveres – under åben himmel. Der er et overdådigt udvalg af mad fra mange forskellige kulturer og verdenshjørner, og jeg garanterer dig, at der er noget til enhver smag og til ethvert humør: sødt, salt, sprødt, grillet og så videre. Jeg fik en salat fra Sides, som var super lækker, sprød og frisk – og ikke mindst billig. Nyd din mad ud til vandet eller inde blandt de forskellige streetfood-trucks. Hvis solen skinner, er det bare et kæmpe plus.  Selvom du måske tænker, at der er lige lovligt langt derud, og at det ligger lidt mere afsides end Papirøen gjorde, så er det altså kun en bette 10 minutters cykeltur fra Kgs. Nytorv!

Hvor?

Refshalevej 167 A, 1432 København K

Hvornår?

Maj-september: man-fre: 11.00-21.00 og oktober-marts: fre-søn: 11.00-21.00 (åbent hele ugen i skoleferierne) 

Andet?

https://reffen.dk

Læs om andre streetfood-markeder lige her: Aarhus Central Food Market, Storms PakhusBroens Gadekøkken og Westmarket!

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *