Matilde Digmann // Kunstner & Keramiker

Collage af Matilde Digmann – Lavet af Johanne Schack Matilde Digmann

Endnu en personlighed som jeg vil præsentere jer for, og som i den grad inspirerer mig, er kunstner og keramiker Matilde Digmann. Håndlavet, håndmalet og unika keramik der oftest ligner dyr, er blot en af de fede ting som Matilde kreerer. Derudover laver hun blandt andet også forskellige pins, illustrationer og endda en fin lille sæbe. Matilde har ydermere formået at skabe de fedeste designs i diverse forskellige samarbejder, og også lavet forskelligt street-art. Det skæve, skøre, atypiske og finurlige udtryk der er at finde i hendes forskellige værker, er det der i den grad gør, at jeg er  totalt vild med hendes kunstneriske udtryk og univers.

Læs hendes insider tips lige her!

Alis Bageri

Alis bageri ligger ude i en baggård i Nordvest. Her kan du få tyrkisk pizza til 10-15 kroner og stærk the til en 5’er. Det er et meget lokalt sted hvor man kan sidde og se folk komme og gå eller bare snuppe en hurtig bid og så videre. Der er højlydt, de har en hidsig grøn farve på væggene og man skal selv tørre sit bord af med glasrens, men jeg elsker det.

Mat makes Stuff – Shop

Well, jeg skulle da være et skarn hvis jeg ikke inkluderede min egen butik – MatMakesStuff i Møllegade 8B. Her kan man få keramik, tryk og originale tegninger og guache malerier. Det er også mit værksted, og et af de steder hvor jeg føler mig allermest tryg. Det er et af mine yndlingssteder fordi jeg endelig har fået indrettet min kreative space som jeg vil have det – og det gør det faktisk meget nemmere at deale med den daglige drift. Jeg har stadig ikke faste åbningstider, men jeg arbejder på sagen.

Tabernacle Twins

Er en fabelagtig tøjbutik på Jagtvej. Vibe, som har branded, laver vilde, ekstravagante og smukke mønstre – og stilen er en slags streetstyle tilsat masser af glam. Jeg elsker dén butik fordi Vibes tøj passer perfekt til min mere og mere dekadente stil.

Husk du kan se meget mere til Matilde lige her!

Instagram: https://www.instagram.com/matmakesstuff/
Webshop: http://matmakesstuff.dk
Matilde Digmann Designs: https://www.matildedigmann.dk/projects

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *