The Klub Kitchen

Logo hos The Klub Kitchen Interiør med planter Salat og juices Kage The Klub Kitchen

Vi er nået til det 3. sidste indlæg i min lille Berlin-guide, og jeg vil nu tippe jer om et vildt lækkert frokoststed: The Klub Kitchen! The Klub Kitchen er et ret så populært spisested, og også med god grund. Maden er vildt lækker og frisklavet. På menuen er basen i stort set alle retterne en masse forskelligt grønt. Derefter opbygges de i forskellige variationer som kan være med laks, pasta, kylling eller helt vegetariske. Der er også et par enkelte morgenmads-retter. Jeg kan helt klart anbefale deres “Ginger Pulled Chicken” salat, som var vanvittig god og lidt henad asiatisk pga. en skøn sesamdressing. Stedet er super minimalistisk, hvor kun et par grønne planter og selve serveringerne er med til at pryde de ellers grå toner, hvilket gør at stedet fremstår mindre kaotisk, når der er mange mennesker. Man skal dog i frokost-timerne være obs på, at der kan være mange mennesker, og at pladsen derfor er trang – men for mit vedkommende var det det hele værd, når man smagte på maden.

Hvor?

Mulackstrasse 15, 10119 Berlin

Hvornår?

Man-lør: 10.00-18.00 og søndag: lukket

Andet?

https://www.theklubkitchen.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *