Endnu flere muligheder

Som I nok har kunnet fornemme, kunne jeg forsætte og forsætte og forsætte med at give jer anbefalinger af steder, som serverer lækker mad i NYC. Faktum er nemlig bare det, at der næsten er lækker mad på hvert eneste gadehjørne. Men vi må vel til at nå til vejs ende med min guide til NYC i denne omgang. Men når jeg tager til byen for 3. gang, kan jeg nok ikke lade vær med at tilføje lidt flere steder ;)) Men here you go! De allersidste par steder jeg også lige synes,at du skal tage at besøge – meget kort fortalt!

LUKE’S LOBSTER

Lukes lobster Hummer ved Brooklyn Prøv deres “Lobster Roll” som de er kendte for. Min storebrors yndlingsspise. Blødt brød med en ordentligt omgang friskfanget hummer, smeltet citronsmør, mayo og hemmeligt krydderi. Spises som en hotdog med en af de flotteste udsigter fra Brooklyn udover NYC’s skyline.

Hvor?
11 Water Street Brooklyn, New York, NY 11201 (Luke’s Lobster har også andre locations)
Hvornår?
Man-tors: 11.00-17.00, fre-lør: 11.00-21.00 og søndag: 12.00-19.00
Andet?
https://www.lukeslobster.com

DEAN & DELUCA

Supermarked 2 cupcakes Meget flot og velorganiseret supermarked. På hylderne finder du mad og drikke, gaveæsker og produkter til hjemmet. Meget af det i lækker gourmet eller design stil. Deres cupcakes og cookies er helt vildt gode og nybagte.

Hvor?
560 Broadway, New York, NY 10012 (Dean & Deluca har også andre locations)
Hvornår?
Man-fre: 7.00-21.00 og lør-søn: 8.00-21.00
Andet?
http://www.deandeluca.com

ICE & VICE

Ice and Vice De vildeste is-smagskombinationer finder du hos Ice&Vice, som er en eksperimenterende isforretning. Af ingredienser har de fx. anvendt bacon, olivenolie, røget chokolade, vietnamesisk kaffe og you name it  – og selv vaflerne fåes i forskellige farver med forskellig smag. Så udvid dine smagsløg.

Hvor?
221 East Broadway, New York, NY 10002
Hvornår?
Søn-tors: 12.00-22.00 og fre-lør: 12.00-00.00
Andet?
http://iceandvice.com

THE ELK

The Elk cafe Små juices Stedet hvor selv Juliane Moore hænger ud (ja vi sad ved siden af hende!!). Super cool kaffested, hvor du kan få morgenmad og frokost, lækker kaffe, friske juices og sunde snacks – derudover er der lækre udvalgte varer, du kan købe med hjem.

Hvor?
128 Charles St, New York, NY 10014
Hvornår?
Man-fre: 7.00-19.00 og lør-søn: 8.00-19.00
Andet?
http://www.theelknyc.com

BLACK SEED BAGEL

Bagels Den lækreste laksebagel (“smoked salmon”) med flødeost, rødløg, tomat og kapers. Black Seed Bagel er et super godt sted at købe mad med hjem efter en lang dag. Alle bagels er håndlavet og bagt i stor stenovn, så brødet er super lækkert.

Hvor?
170 Elizabeth St, New York, NY 10012 (Black Seed Bagel har også andre locations)
Hvornår?
Man-søn: 7.00-18.00
Andet?
https://www.blackseedbagels.com

PRESSED JUICERY

Juice i skab 3 juices Super lækker og total frisk juice i alverdens smagskombinationer. Alle juice er koldpressede og bliver ikke tilsat fx sødestoffer eller sukker – du får altså virkelig smagen af frugterne og grøntsagerne, der er i juicen. De 2 juices du ser ovenover var ihvertfald meget anbefalelsesværdige.

Hvor?
329 Lafayette Street New York, NY 10012 (Pressed Juicery har også andre locations)
Hvornår?
Man-søn: 7.00-22.00
Andet?
https://www.pressedjuicery.com

IRVING FARM COFFEE ROASTERS

Toast Det aller sidste sted vi spiste morgenmad, var på Irving Farm. Stemningen er super low key, og mest af alt kaffebars-agtig, men hvor der stadigvæk er god mulighed for at sidde og nyde din mad i rolige omgivelser. Deres cortado var virkelig god, og deres toast super.

Hvor?
88 Orchard St, New York, NY 10002 (Irving Farm har også andre locations)
Hvornår?
Man-søn: 8.00-20.00
Andet?
https://irvingfarm.com

Cookie Dough Den total vanvittigt hipede cookie-dough forretning, hvor du ligesom i en isforretning vælger mellem rå kage dej. Du kan fx få “brownie batter” og “signature chocolate chip” – en super grineren og anderledes oplevelse, men der kan være ventetid på mellem 30 minutter og 3 timer, og du skal stå i kø og have billet for at komme ind i butikken (læs mere om det på deres hjemmeside).

Hvor?
550 Laguardia Place, New York, NY 10012
Hvornår?
Man: lukket, tirs-ons: 10.00-21.00, tors-lør: 10.00-22.00 og søndag: 10.00-21.00 (de lukker tidligere hvis alt er udsolgt)
Andet?
https://www.cookiedonyc.com

BUBBY’S

Burgere og pomfritter i New York anmeldt af Johanne Schack Spisesteder i NYC God klassisk amerikansk burger uden så meget andet at sige. Lækre små sprøde pomfritter, blød bolle og juicy bøf – med lidt ketchup i er den super. Drik deres lemonader til. Bubby’s er det perfekte sted at besøge efter at have gået på The High Line (læs mere her) så du ender i Meatpacking District. De er vist også kendt for nogle ret vilde pandekager!

Hvor?
73 Gansevoort St., New York, NY 10014 (Bubby’s har også én anden location)
Hvornår?
Søn-tors: 8.00-22.00 og fre-lør: 8.00-23.00
Andet?
http://www.bubbys.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *