Banter

Plante og cafeen set udefra Avocado mad og frenchtoast Spejl Banter

På Banter kan du få den vildeste french toast – og så behøver jeg næsten ikke sige mere, før du med garanti bliver nødt til at besøge stedet ;)) Banter ligger i Greenwich Village (som er et af mine yndlingsområder) på en meget yndig og rolig vej med seje byhuse i forskellige farver. Når du træder ind i caféen, bliver du mødt af sød betjening og afdæmpet cool interiør med små fine detaljer i form af blomster, pastelfarver og flot keramik. Bag Banter finder du Nick og Josh. De åbnede stedet i slutningen af 2016 med et ønske om at skabe et sted, hvor der blev serveret sund mad, som smagte ligeså godt som det så ud. Det har de virkelig formået. Maden er velsmagende, velkomponeret og meget lækkert anrettet. Menukortet er delt op i noget sødt, noget “ikke-sødt”, noget grønt og noget tilbehør. Dette indebærer fx. retter som granola, grønne salater, æggeretter og pulled pork. Ikke at forglemme den nutella french toast som du kan få. Den er, og jeg siger det igen, så vild: karamelliseret bananer, jordbær, sirup, nøddecrunch og ikke mindst deres nutella-mascarpone. Den skal du bare prøve!

Hvor?

169 Sullivan St, New York, NY 10012

Hvornår?

Man-søn: 8.00-18.00

Andet?

http://www.banternyc.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *