Il Laboratorio del Gelato

Neonskilt 2 is Isdisk Il Laboratorio del Gelato

Uden tvivl NYC’s bedste is! Il Laboratorio del Gelato åbnede i 2002 med Jon Snyder i spidsen. Butikken er indrettet med et meget råt interiør med stål og åbent udsyn ind til køkkenet. Med det åbne udsyn ind til køkkenet, får man virkelig en fornemmelse af, at isen er total frisklavet, og man føler at man nærmest er med i produktionen af den. Da butikken som sagt er ret rå, og derfor i neutrale farver, kommer isen i total i fokus. Jeg kan love dig for, at det vil tage dig lang tid at vælge, da der er så vanvittig mange flotte is. Il Laboratorio del Gelato har udviklet næsten 200 forskellige varianter, og hele 48 af dem kan du finde i butikken (dog er det ikke alle du kan se i montren, så spørg dig endelig frem). Produktionen af isen tager udgangspunkt i den italienske måde at producere is på. Af smage finder du både traditionelle som eksempelvis karamel, jordbær og mange forskellige slags vanilje og chokolade. Men også mere utraditionelle som avocado, selleri, olivenolie og wasabi – og hey jeg har kun nævnt en brøkdel! Der er så mange slags af både sorbeter og flødeis! Som et ekstra plus kan du på din is også få forskellige topping som blandt andet bananer, kokos eller hot fudge.

Hvor?

188 Ludlow Street, New York, NY 10002

Hvornår?

Man-tors: 7.30-22.00, fre: 7.30-00.00, lør: 10.00-00.00 og søndag: 10.00-22.00

Andet?

http://www.laboratoriodelgelato.com/thelab.php

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *