Dudley’s

Set udefra Skilt Pandekage og musli Borde udendørs Dudley’s

Dudley’s var nok et af mine yndlings-morgenmadssteder på hele turen. For det første er det virkelig nice at man kan sidde ude i morgensolen, og hvis du hellere vil sidde indenfor, åbnes hele vindue-siden, så restauranten bliver åben og sommerlig. Hvis du skal have en hurtig morgenkaffe, har de også et specielt hyggeligt kaffevindue, hvor du kan bestille kaffe fra gaden af. Dudley’s er både en morgen-, frokost- og aftenrestaurant. Her serveres alt fra pandekager og æggeretter til morgen, til salater, burgere, kylling og pastaretter til frokost og aften (meget af det findes også på deres all-day menu). Du kan også få en masse andre retter i alle mulige forskellige afskygninger. Så der er altså noget til enhver smag. Dudley’s serverer også masser af smadder lækre og flotte cocktails. Hos Dudley’s fik vi den bedste pandekage med sirup, den bedste æggeret (deres Shrooms Benedict er for vild) og en virkelig lækker chia musli med figenmarmelade. Der er ikke så meget mere at sige end Dudley’s skal opleves – så go for it!

Hvor?

85 Orchard St, New York, NY 10002

Hvornår?

Søn-ons: 9.00-02.00 (køkkenet lukker kl. 23.00 søn-man, og kl. 00.00 tirs-ons) og tors-lør: 9.00-04.00 (køkkenet lukker kl. 00.00)

Andet?

http://www.dudleysnyc.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *