Levain Bakery

Pose Chokolade cookie 3 cookies Æske Levain Bakery

Okay – jeg vil vove og påstå, at du aldrig i dit liv kommer til at få så lækre cookies som hos Levain Bakery. Billederne ovenstående kan ikke engang beskrive, hvor gode de i virkeligheden var. De ligner jo nærmere små tykke kager end egentlig cookies, og vejer altså et ondt år. De er chewy, bløde indeni og virkelig et lille stykke af cookie-himlen, som deres slogan så fint siger. Deres Dark Chocolate Chocolate Chip cookie og deres Chocolate Chip Walnut cookies var helt klart mine yndlings: De er bagt til perfektion, hvor chokoladen indeni stadigvæk er fyldende, dejen blød og smagen ubeskrivelig. Hos Le Vain kan du også købe forskellige brød og  altsammen er nybagt. Der er som regel kø ude foran Levain, så væbn dig med tålmodighed – men lad vær at gå derfra! Du bliver nødt til at smage de bedste cookies ever! Køen går dog ret hurtig, min kæreste og jeg ventede kun 15 minutter.

Hvor?

167 W 74th St, New York, NY 10023

Hvornår?

Man-lør: 8.00-19.00 og søndag: 9.00-19.00

Andet?

https://www.levainbakery.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *