El Rey

Neonlys Interiør Chiagrød og kaffe Billede på væggen El Rey

Lige nede for hjørnet af vores hotel lå El Rey, så det var da oplagt lige at prøve en omgang morgenmad dernede – og skuffede blev vi ihvertfald ikke. El Rey er, i forhold til nogle af de andre morgenmadssteder jeg har skrevet om, mere kaffe-bars-agtig og altså et sted, hvor du bestiller i baren og sidder på de få siddepladser der er, hvis du skal have noget at spise (mange henter også bare deres morgenkaffe til takeaway). Når det er godt vejr, åbner de det store vindue ud mod gaden, så du kan sidde og spise der – det er virkelig hyggeligt, og gaden du sidder ud mod er virkelig fredfyldt om morgenen, hvor folk bare trisser rundt. Deres kaffe er ekstremt god, og jeg synes også, at deres chia grød var optur. Hvis du vil udfordre din smagsløg lidt, skulle du tage at prøve toasten, som du ser til højre. Den består af feta, mandelsmør, blodappelsin og honning, og samtidig havde den en svag smag af sød alkohol. Menuen består af ca. 10 retter, hvoraf de 3 af dem serveres fra kl. 9 af og resten fra kl. 11. Derudover finder du selvfølgelig en masse kaffe og the, men også øl, vin og fx. hvid sangria.

Hvor?

100 Stanton Street, New York, NY 10002

Hvornår?

Man-fre: 7.00-19.00 og lør-søn: 8.00-19.00 (maden serveres først fra kl. 9.00)

Andet?

http://www.elreynyc.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *