Little Cupcake Bakeshop & Molly’s Cupcakes

De to bedste cupcakes-steder min kæreste og jeg besøgte, var hos Little Cupcake Bakeshop og hos Molly’s Cupcakes. Derfor har jeg lige samlet mine to cupcake-anbefalinger i et indlæg i denne omgang – så det bliver lidt mere overskueligt for jer!

Little Cupcake Bakeshop

Neon skilt Forskellige cupcakes Cupcake forretning Little Cupcake Bakeshop er et lille, men også meget moderne og velindrettet, cupcake-bageri som ligger placeret på Prince Street (som btw er en af de bedste shoppinggader i NYC). Alle kager er bagt med fokus på bæredygtighed, og mange af ingredienserne er fra lokale producenter. I butikken er der både mulighed for at sidde og nyde din kage, eller tage den takeaway. Der er vildt mange muligheder – ikke kun af cupcake-variationer, men også af mini cheesecakes, cookies, bars mm. Jeg vil også vove at påstå at du får den bedste og mest vanvittige banana pudding, du nogensinde har smagt – den slog næsten deres cupcakes!

Hvor?

30 Prince Street, New York, NY 10012
Hvornår?
Man-tors: 7.30-23.00, fre: 7.30-00.00, lør: 8.00-00.00 og søndag: 8.00-23.00
Andet?
http://www.littlecupcakebakeshop.com

Molly’s Cupcakes

Gul bygning – indgangen til Molly Forskellige cupcakes på hylderne Lyserød cupcake og citron cupcake med brændt marengs I det gule hus finder du Molly’s Cupcakes, som er lidt mere oldschool indrettet men samtidig virkelig hyggeligt. Deres cupcakes er lavet til UG kryds og bolle, deres konsistens er perfekt, og så er de ikke mindst påført den lækreste topping. Mange af deres cupcakes har endda en “flydende-midte” som også er fyldt med lækkerier. Hos Molly’s Cupcakes er der også andre muligheder end blot cupcakes. En lille fin ting omkring butikken er, at ejerens klasselærer i 3. klasse hed Molly, og til hver af elevernes fødselsdag gav hun dem cupcakes. Derfor hedder butikken Molly’s Cupcakes – og nogle af pengene for salget bliver doneret til skolerne i området.

Hvor?
228 Bleecker Street, New York, NY 10014
Hvornår?
Man: 12.00-22.00, tirs-tors: 8.00-22.00, fre-lør: 8.00-12.00 og søndag: 9.00-22.00
Andet?
http://www.mollyscupcakes.com/ny/home.aspx

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *