Dough

Flag hos Dough Doughnut disk 4 doughnuts Dough

Vi forsætter selvfølgelig med mine tips til New York. Én ting der hører sig til, når man er i USA, er selvfølgelig dougnuts. Og de bedste vi fik på turen var fra Dough. Alle doughnuts’ene er håndlavet og håndglaseret med ingredienser af høj kvalitet på baggrund af opskrift af Fany Gerson, som er grundlægger af Dough. Jeg synes virkelig, at man kunne smage, at de alle var enormt friske og smagfulde. Man kunne endda kigge ind i køkkenet fra et lille vindue, hvor doughnutsene blev lavet. Af de ovenstående dougnuts var min yndlings helt klart den pink hibiscus (inspireret af Fany’s opvækst i Latin Amerika) eller den helt klassiske med kanelsukker. I den lille butik er der mulighed for at sidde på få pladser, men du kan også snildt tage dem med i en takeaway boks, og spise dem i en hyggelig park (både Union Square Park eller Madison Square Park ligger forholdsvist tæt på) eller på hotelværelset.

Hvor?

14 W 19th St, New York, NY 10011

Hvornår?

Man-tors: 6.00-20.00, fredag: 6.00-21.00, lørdag: 7.00-21.00 og søndag: 7.00-20.00

Andet?

https://www.doughdoughnuts.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *