Black

Logo hos Black Veloursofa Tøj på bøjler Keramik Black

På Gammel Kongevej ligger en af de aller fineste butikker jeg kender til, nemlig Black som er skabt af keramikeren Anne Black. I Black kan du både købe tøj, accessories, beauty, magasiner og fine ting til boligen. Der sælges både tøj til mænd og kvinder i lækre mærker som Comme Des Garçons, Levis Vintage, Black Knitwear og Andersen-Andersen hvor kvaliteten er i top. Som navnet på butikken antyder, og med ejeren bag, er der selvfølgelig også et stort udvalg af Anne Blacks egen fine keramik, som fåes til meget fornuftige priser. Udover de lækre mærker og varer du kan købe, er butikken et besøg værd blot for at se indretningen. Den er nemlig virkelig virkelig smukt indrettet med råt beton gulv, den fineste malede væg og en smuk velour sofa. I disse omgivelser bliver der skabt et virkelig fint univers. Hvor der er fokus på de lækre udvalgte varer og Anne Blacks egen keramik. Man får seriøst lyst til at bo inde i den butik! Black har ydermere en rigtig flot webside, hvor du kan shoppe nogle af tingene fra butikken, samt eksempelvis læse om Anne Blacks forskellige samarbejder under sektionen ‘journal’.

Hvor?

Gl. Kongevej 105, 1850 Frederiksberg

Hvornår?

Man-fre: 11.00-18.00, lørdag: 10.00-15.00 og søndag: lukket

Andet?

http://www.blackcph.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *