Støy

Lyserøde varer hos Støy Århus Produkter på hylder Sneakers Støy Århus

Der er masser af lækre steder at shoppe i Århus, men en af de butikker jeg med garanti skal besøge, når jeg er i byen, er butikken Støy placeret midt i Århus centrum ved Domkirken. I den store 2 etagers forretning finder du tøj, sneakers, accessories og skønhedsprodukter til både mænd og kvinder. Produkterne du finder på hylderne er af super høj kvalitet. Der fåes mærker så som Alexander Wang, Opening Ceremony, Astrid Andersen, Anne Vest og et hav af andre designere. Store som små. Hos Støy er der altså rig mulighed for at finde et mere unikt item, som du ikke finder enhver gående rundt med, og samtidig findes der produkter i alle prisklasser. Støy har også en super fed webside hvor du kan produkterne fra deres butik. På siden finder du også en sektion kaldet “stories”. Her kan du læse super fine og velskrevede indlæg under kategorierne: city, culture, eat, music, sneakers, talks og wear. Indlæggene indeholder alt fra hvilke fede arrangementer der er værd at opleve, en opskrift fredagens cocktail, forskellige mixtapes, de nyeste trends og interviews med inspirerende personligheder. Støys butik i Århus (og ikke mindst deres fine webside) er altså et must hvis du mangler noget lækkert til garderoben!

Hvor?

Store Torv 4, 8000 Aarhus C

Hvornår?

Man-tors: 10.00-18.00, fredag: 10.00-19.00, lørdag: 10.00-17.00 og søndag: lukket

Andet?

https://stoy.com/da/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *