Aesop

Aesop udefra Produkter Gaveæsker Guldvask Aesop

Den allerførste butik jeg skulle besøge, da jeg ankom til New York var helt klart det australske beautybrand – Aesop. Da jeg fandt ud af, at Aesop åbnede en af deres butikker midt på Frederiksberg, blev jeg virkelig glad. Aesop forhandler produkter til hår, krop og ansigt både til mænd og kvinder, og sandelig også et produkt til vask af kæledyr. Enslydende for de forskellige produkter er deres virkelig skønne dufte, fantastiske kvalitet og ikke mindst det virkelig lækre design, ligesom alle produkterne er plantebaserede uden parabener og samtidig produceret under kontrollerede forhold på et laboratorie. Hos Aesop kan du altså finde noget til enhver – jeg kan især anbefale deres ‘Rejuvenate Intensive Body Balm’ og ‘Mandarin Facial Hydrating Cream’, som begge har den lækreste duft og giver dejlig blød hud.Udover de enkelte produkter er det også muligt at købe de fineste gaveæsker og rejse-kits. Butikken er den eneste i Danmark men produkterne forhandles eksempelvis også i Magasin på Kongens Nytorv, hos Holly Golightly og på diverse danske webshops, men jeg ville anbefale dig at kigge forbi butikken, da selve indretningen og duften, når du træder ind, er et besøg værd.

Hvor?

Værnedamsvej 7, 1819 Frederiksberg C

Hvornår?

Man-fre: kl.07:00-24:00, lørdag: kl. 09.00-24.00 og søndag: 09.00-16.00
Køkkenet: man-fre: kl. 07.00-22.00, lørdag: kl. 09.00-22.00 og søndag kl. 09.00-15.30

Andet?

http://www.aesop.com/au/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *