Damernes Magasin

Tøj på bøjler hos Damernes Magasin Jægersborggade Interiør i butikken Tøj på række Tøj og accessories Damernes Magasin

Midt på Jægersborggade finder du den fineste lille hyggelige tøjbutik nemlig Damernes Magasin, som åbnede i april 2011. Hos Damernes Magasin Jægersborggade kan du købe super lækkert tøj og virkelig mange fine accessories så som: mobilcovers, lingeri, hårbånd, solbriller, smykker, tasker mm samt diverse beauty produkter. Alle varerne er i virkelig god kvalitet, og i butikken findes rigtig mange lækre mærker som eksempelvis Ganni, Stine Goya og Pico. De mange forskellige varer findes i alle prisklasser, hvoraf de fleste af dem er overkommelige for enhver. Så hvis du mangler det glitrende fest-sæt eller blot et enkelt printet eller lidt anderledes stykke tøj er Damernes Magasin i den grad et besøg værd. Hvis du ikke har mulighed for at ligge Damernes Magasin et smut forbi, har de også en virkelig fin webshop.

Hvor?

Jægersborggade 29, 2200 København N

Hvornår?

Mandag: 11-17, tirs-fre: 11-18, lørdag: 11-16 og søndag: lukket (sommetider åbent om sommeren)
Derudover er der mulighed for at lave special aftale, hvis åbningstiderne ikke passer dig.

Andet?

http://www.damernes-magasin.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *