M/S Museet for Søfart

Indgang hos Søfarts Museet – Anbefaling af Johanne Schack Oversigt hos Søfarts Museet – Anbefaling af Johanne Schack Blå gang med Pippi hos Søfarts Museet – Anbefaling af Johanne Schack Hal hos Søfarts Museet – Anbefaling af Johanne Schack Sø tatoveringer hos Søfarts Museet – Anbefaling af Johanne Schack Legeområde hos Søfarts Museet – Anbefaling af Johanne Schack Kage hos Søfarts Museet – Anbefaling af Johanne Schack Butikken hos Søfarts Museet – Anbefaling af Johanne Schack M/S Museet for Søfart

I Helsingør finder du Museet for Søfart. Her kan du gå på opdagelse i flere forskellige udstillinger, som alle tager udgangspunkt i havet og søfart. Søfolk, Sømandskonen, Kløvedal, Shipping og Alle tiders skibe er blot nogle af de udstillinger, som du kan møde. Udstillingerne er super spændende, lærerige og interaktive, hvor både lys og lyde er med til at skabe den rette stemning. På museet finder du også flere aktiviteter for børn, hvor de b.la. kan blive tatoveret som en sømand, lave deres eget skib på sømandsværkstedet eller lege på et stort legemotorskib. Efter en hel dag på museet, er der en hyggelig café med lækker mad, kaffe og kage samt en god museumsbutik. Udover de spændende udstillinger, er museet også arkitektonisk virkelig smukt. Museet er skabt af den anerkendte tegnestue Bjarke Ingels Group, og har vundet flere store internationale priser heriblandt bedste kulturbyggeri og bedste arkitektur. Disse priser er velfortjente. Udefra ser du næsten ikke museet, men når du nærmer dig indgangen, bevæger du dig ned i et underjordisk museum placeret 8 meter under jorden. Selve bygningen er bygget op omkring en gammel tørdok fra Helsingør Skibsværft, og er formet og opbygget som et skib med flere niveauer og skrånende gulve. Arkitekturen er altså med til at sætte de perfekte rammer om udstillingerne, og kunne ikke være mere gennemført.

Hvor?

Ny Kronborgvej 1, 3000 Helsingør

Hvornår?

September til juni: tirsdag-søndag: kl. 11.00-17.00

Juli til august: mandag-søndag: kl. 11-18

Andet?

https://mfs.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *