Bottega Barlie

Front hos Barlie - Anbefaling af Johanne Schack Menu hos Barlie - Anbefaling af Johanne Schack Interiør hos Barlie - Anbefaling af Johanne Schack Morgenmad hos Barlie - Anbefaling af Johanne Schack Smukke vinflasker hos Barlie - Anbefaling af Johanne Schack Disken hos Barlie - Anbefaling af Johanne Schack Blomster hos Barlie - Anbefaling af Johanne Schack Bottega Barlie

Lige ved siden af det gamle, gule boligkvarter Nyboder, finder du en lille gemt perle ved navn Bottega Barlie. Barlie er en lille hyggelig vinbar, som har et hav af gode vine på hylderne. Udover at servere vin, serverer stedet også enkle og solide retter uden så meget fikumdik. Retterne er velsmagende, baseret på gode råvarer og ikke mindst smukt anrettet. Jeg kørte den klassisk ind med; surdejsbrød med ost, friske bær og en crossaint fra Il Buco – et perfekt morgensæt, der ikke var til at klage over. Jeg har dog også hørt godt om deres frokost- og aftenmenu, hvilket jeg i den grad tænker, er værd at prøve. Menuen hos Barlie skifter månedlig, og du kan holde øje med den via. deres Instagram. Udover den gode mad, er stedet også smadder hyggeligt og intimt. Det er ikke særlig stort, og den afslappede atmosfære med alle de smukke vinflasker på hylderne, skaber et hyggeligt rum. Der er også siddepladser udendørs, hvilket er et kæmpe plus på de varme dage og lune aftener. Jeg kommer helt sikkert igen!

Hvor?

Fredericiagade 78, 1310 København K

Hvornår?

Tirsdag-onsdag: 7.30-23.00, torsdag-fredag: 7.30-24.00, lørdag: 9.00-24.oo og søndag-mandag: lukket

Andet?

https://www.barlie.dk/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *