Rudolph Tegners Museum & Statuepark

Folder i Rudolph Tegners Museum & Statuepark – Anbefaling af Johanne Schack Statue i Rudolph Tegners Museum & Statuepark – Anbefaling af Johanne Schack Natur med statuer i Rudolph Tegners Museum & Statuepark – Anbefaling af Johanne Schack Indendørs i Rudolph Tegners Museum & Statuepark – Anbefaling af Johanne Schack Havfrue skulptur i Rudolph Tegners Museum & Statuepark – Anbefaling af Johanne Schack Natur i Rudolph Tegners Museum & Statuepark – Anbefaling af Johanne Schack Rudolph Tegners Museum & Statuepark

I Dronningmølle ligger Rudolph Tegners Museum & Statuepark. Rudolph Tegners værker (inspireret af den antikke verden) finder du i et museum med en tilhørende statuepark med 14 skulpturer. Naturområdet hvori skulpturerne er placeret, kaldes ‘Rusland’, og er et uberørt, øde lyngområde i Nordsjælland. Det er virkelig smukt, og minder om de lyngområder du finder ved Vesterhavet – dette skaber nogle enormt fine rammer om skulpturerne. Museet er dog også et besøg værd. Den 8-kantede bygning, skabt af Rudolph Tegner selv, er fyldt med masser af hans værker i forskellige størrelser. Hele bygningen er oplyst af ovenlys, hvilket skaber et flot lys til værkerne. Der er også rig mulighed for at tage børn med på Rudolph Tegner, da der er flere aktiviteteter for de yngre gæster; de kan både lave orienteringsløb i statueparken eller gå på ‘kunstjagt’ i museet. Derudover afholder museet også flere spændende arrangementer som fx stearin-lysfest og yoga. Når sulten melder sin ankomst, er der mulighed for at sidde og få lidt godt til ganen. Ved siden af museet ligger nemlig en lille café, hvor du kan købe kaffe og kage, is og sandwiches. Så tag et smut Nordpå og besøg Rudolph Tegners Museum & Statuepark, det er det hele værd!

Hvor?

Museumsvej 19, 3120 Dronningmølle

Hvornår?

April og maj: tirsdag – søndag kl. 12.00-17.00

Juni, juli og august: tirsdag – søndag kl. 11.00-18.00

September og oktober: tirsdag – søndag kl. 12.00-17.00

(Statueparken er åben hele året)

Andet?

https://www.rudolphtegner.dk/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *