Ramen To Bíiru

Bardisken hos Ramen To Bíiru – Anbefaling af Johanne Schack Mikkeller neonlys hos Ramen To Bíiru – Anbefaling af Johanne Schack Lækker ramen hos Ramen To Bíiru – Anbefaling af Johanne Schack Billet-automat hos Ramen To Bíiru – Anbefaling af Johanne Schack Mikkellers egne øl hos Ramen To Bíiru – Anbefaling af Johanne Schack Japansk interiør hos Ramen To Bíiru – Anbefaling af Johanne Schack Ramen To Bíiru

Hvis du er vild med Ramen, den japanske nudelsuppe, er det værd at aflægge Ramen to Bíiru et besøg. På Ramen to Bíiru kan du få hele 15 forskellige slags ramen – både klassiske japanske, stærke, med kød og vegetariske. Altså mange forskellige varianter og noget for enhver smag. Jeg kan anbefale deres Shoyo Ramen, som smagte rigtig godt. Ramen to Bíiru er en del af Mikkeller koncernen, og derfor kan du nyde din mad med lækre fad- og flaskeøl. Derudover kan du også få de lækre japanske ramune sodavand; melon varianten er så lækker! Når du ankommer til restauranten skal du printe en mad- og drikke billet, og derefter aflevere den oppe ved disken. Selvom måden det foregår på er lidt atypisk, er det super sjovt og dejlig anderledes. Det passer godt til stemningen og viben i restauranten. Ramen to Bíiru ligger både på Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg og Østerbro – du har altså rig mulighed for at smage den lækre ramen, ligemeget hvor du bor henne. Ovenstående billeder er fra deres super hyggelige restaurant på Østerbro.

Hvor?

Victor Borges Pl. 6, 2100 København Ø (Ramen to Bíiru har også filialer på Nørrebro, Vesterbro og Frederiksberg)

Hvornår?

Man-tors: 12.00-21.00, fre-lør: 12.00-23.00 og søndag 12.00-21.00

Andet?

http://www.ramentobiiru.dk/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *