Café Tilda

Indgang hos Café Tilda – Anbefaling af Johanne Schack Smuk café hos Café Tilda – Anbefaling af Johanne Schack Lækker morgenmad hos Café Tilda – Anbefaling af Johanne Schack Hyggekrog hos Café Tilda – Anbefaling af Johanne Schack Vaffel med bær hos Café Tilda – Anbefaling af Johanne Schack Borde og stole hos Café Tilda – Anbefaling af Johanne Schack God kaffe hos Café Tilda – Anbefaling af Johanne Schack Bardisk hos Café Tilda – Anbefaling af Johanne Schack

Café Tilda

Jeg kan ikke få hænderne ned! Café Tilda er en af de bedste caféer, jeg længe har besøgt!
Det schweizisk/sicilianske par, Lisa og Francesco, er ejerne bag Café Tilda. Efter at have drevet et hotel i Schweiz, besluttede parret sig for at flytte til København med deres 3 børn, og åbne et spisested. At caféen er familiedrevet, kan tydeligt mærkes. Stemingen er så hjertelig, varm og hyggelig. Man føler sig virkelig hjemme. Derudover er caféen også et sted, hvor der er plads til hele familien. Der er fx indrettet et hyggeligt lille hjørne for børn, hvor de kan få lov til at lege og hygge. Menuen består af økologiske familieopskrifter baseret på, så vidt muligt, lokale råvarer. Her finder du b.la. ristet surdejssandwich, bolle med ost, siciliansk schiacciata, vafler og schweizisk bircher muesli. Dette kan du nyde sammen med skøn friskpresset juice og god kaffe. Deres bircher muesli er fantastisk, intet mindre. Det samme er deres skønne vaffel med bærkompot. Caféen er super lækkert lyst indrettet. Ja, der er ikke noget at sætte en finger på. Generelt er det en café, som er perfekt til hvilket som helst formål, om det er kaffe med mødregruppen, frokost med din familie eller et sted at sidde og arbejde på din computer. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg kommer til at besøge Café Tilda igen – snarest.

Hvor?

Stefansgade 47, 2200 København N

Hvornår?

Man-tirs: 8.00-17.00, ons-tors: 8.00-22.00, fre: 8.00-24.00, lør: 9.00-24.00 og søndag: 9.00-22.00

Andet?

https://cafetilda.dk/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *