Bordeaux

Caféer i Bordeaux – Anbefaling af Johanne Schack Morgenmad i Bordeaux – Anbefaling af Johanne Schack Shopping i Bordeaux – Anbefaling af Johanne Schack Park i Bordeaux – Anbefaling af Johanne Schack Aftensmad i Bordeaux – Anbefaling af Johanne Schack Butik i Bordeaux – Anbefaling af Johanne Schack

Hvordan er byen og hvad skal man se? 

Allersidste stop på vores roadtrip i Sydvest Frankrig var Bordeaux. Her havde vi to overnatninger, men man kunne snildt have haft en eller to overnatninger mere. Byen overraskede mig virkelig positivt. Bordeaux er en skøn fransk storby med flot arkitektur og rene gader. Bordeaux har et væld af butikker, hyggelige caféer og restauranter, og oser af charme. Brug dine dage på at slentre gaderne tynde, spise god mad og ikke mindst shoppe. Derudover kan det anbefales at gå en tur langs floden La Garonne, hvor der hele tiden er hyggelig, livlig aktivitet både dag og aften. Der også nogle smukke parker i byen, hvis du har brug for et åndehul fra byens mange mennesker.

Hvor skal du parkere?

Vi parkerede vores lejede bil i et parkeringshus, som havde samarbejde med det hotel vi overnattede på. I byen findes en del større parkeringshuse og flere mindre parkeringspladser.

Hvor skal du spise? 

Det bugnede som sagt med spisesteder i Bordeaux, som i hvilken som helst anden storby. Min franske veninde havde anbefalet os at spise på L’entrecôte, hvilket vi gjorde. Hos L’entrecôte findes kun en ting på menuen; finskåret lækkert mørt kød, (all-you-can-eat) fritter, salat med valnødder og himmelsk sauce (baseret på en hemmelig familieopskrift). Det er et super kendt fransk koncept, som ikke har ændret sig de sidste 50 år. Stedet er meget velbesøgt. Sørg derfor for at være der i god tid, da man ikke kan reservere bord. Hvis du kommer lidt senere, er det dog hele ventetiden værd! Så lækkert!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *