Fouesnant

Stranden i Fouesnant – Guide til Sydvest Frankrig af Johanne Schack Badehotellet i Fouesnant – Guide til Sydvest Frankrig af Johanne Schack Værelset i Fouesnant – Guide til Sydvest Frankrig af Johanne Schack Is i Fouesnant – Guide til Sydvest Frankrig af Johanne Schack Naturen i Fouesnant – Guide til Sydvest Frankrig af Johanne Schack Smuk natur i Fouesnant – Guide til Sydvest Frankrig af Johanne Schack

Hvordan er byen og hvad skal man se? 

Efter et par dage i Saint-Hilaire-de-Riez drog vi lidt mere nordpå og endte i Bretagne, altså i det nordvestlige Frankrig og nærmere bestemt i byen Fouesnant. Ligesom den foregående by er denne by heller ikke er særlig velkendt eller omtalt. Vi boede i bydelen Cap-Coz som er et hyggeligt, lille fransk badeområde. Cap-coz er en smal tange med vand på begge sider. Her emmer det af charme og feriestemning samt smukke feriehuse. Byen ville være et perfekt sted at leje et sommerhus, hvis du skulle bruge en uge på at dase i det franske, og samtidig ikke ville køre for langt sydpå. Naturen er skøn, og det kan i den grad anbefales at gå en lang tur i området.

Hvor skal du parkere?

Overalt i området er det nemt tilgængeligt med parkering og plads. På hotellet hvor vi overnattede, var der gratis privat parkering.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *