Saint-Hilaire-de-Riez

Fyrtårn ved Saint-Hilaire-de-Riez – Guide til Sydvest Frankrig af Johanne Schack Smuk natur i Saint-Hilaire-de-Riez – Guide til Sydvest Frankrig af Johanne Schack Pizza i Saint-Hilaire-de-Riez – Guide til Sydvest Frankrig af Johanne Schack Havet ved Saint-Hilaire-de-Riez – Guide til Sydvest Frankrig af Johanne Schack Solnedgang i Saint-Hilaire-de-Riez – Guide til Sydvest Frankrig af Johanne Schack

Hvordan er byen og hvad skal man se? 

Som man måske kan fornemme, oplevede vi enormt mange forskellige sider af Sydvest Frankrig. Naturen vi kom til i Saint-Hilaire-de-Riez, var helt anderledes end den vi havde oplevet i sydlige Biarritz og bjergrige Beynac-et-Cazenac i Dordogne-dalen. Saint-Hilaire-de-Riez ligger i det vestlige Frankrig, og er et sted der ikke er særlig velkendt eller omtalt. Området er faktisk primært fyldt med camping-pladser, og er altså et mekka for folk der er vilde med at campere. Hvis du ikke er til at ligge på en camping plads, så er det alligevel hyggeligt, at bruge 1 enkelt overnatning i området. Her vil jeg anbefale dig at gå en tur langs vandet, se solnedgangen, spise inde i byen og løbe dig en tur i området. Vi var så heldige at opleve Bastilledagen i byen, og her var der et helt vanvittigt flot fyrværkerishow på 25 minutter udover vandet. Rigtig smuk oplevelse delt med en masse glade franskmænd, som også kan anbefales.

Hvor skal du parkere?

Overalt i området er det nemt tilgængeligt med parkering og plads.

Hvor skal du spise? 

Centralt i byen kan du besøge flere forskellige restauranter, hvor der fåes udemærket mad. Heriblandt moules frites, pizza og store isdesserter. Et bud på dette kunne være Le Grand Bleu, hvor der er god stemning.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *