Ristet Rug

Facade hos Ristet Rug – Anbefaling af Johanne Schack Kartoffelsandwich hos Ristet Rug – Anbefaling af Johanne Schack Interiør og kunst hos Ristet Rug – Anbefaling af Johanne Schack Fiskefrikadelle sandwich hos Ristet Rug – Anbefaling af Johanne Schack Interiør og planter hos Ristet Rug – Anbefaling af Johanne Schack Ristet Rug

I Danmark er vi vilde med rugbrød – og jeg må nu også erkende, at det er en af mine favoritspise, som jeg tyer til dagligt. Derfor var det med kæmpe begejstring, at jeg stiftede bekendtskab til Ristet Rug. De laver nemlig de vildeste lune rugbrødssandwiches. Ristet Rug er stiftet af Anne Lindhardt og Leif Zeeberg, som blev inspireret af asiens gadekøkkener, og dermed endte med at skabe et dansk streetfood koncept baseret på rugbrød. Deres økologiske rugbrød er bagt på 100% fuldkorn med b.la. gulerødder, kartofler og malt. Det er noget af det lækreste rugbrød jeg nogensinde har smagt! De ristede rugbrødssandwiches kommer i mange varianter. Jeg er personligt stor fan er deres “Øko kartofler med purløg og hjemmerørt mayonnaise” og ” Fiskefrikadelle (mørk sej med torsk), hjemmerørt remoulade og frisk spinat”. For pokker hvor er det lækkert. Jeg ville ønske jeg kunne få sådan en rugbrødssandwich hver dag til frokost. Et ekstra plus er at stort set alt fyldet også er økologisk og hjemmelavet. Udover du kan finde Ristet Rug i deres lille hyggelige café, har de også en bod i Københavns Zoologiske Have. Ofte finder du dem også på diverse streetfood-markeder om sommeren. Ristet Rug laver såmænd også catering, hvor du altså nemt kan få de lækre rugbrødssandwiches til små eller store forsamlinger. Ristet Rug har mine varmeste anbefalinger.

Hvor?

Prinsesse Charlottes Gade 16, 2200 København N

Hvornår?

Man-fre: 10.00-16.00 og lør-søn: lukket 

Andet?

http://www.nordicfastfood.dk/forside

Kommentarer

  • Kan kun tilslutte mig, hvad Johanne Schack skriver. Cafeen er en lille oase, skøn stemning, masser af venlighed og gæstfrihed og jeg er vild med deres ‘ristet rug’ – ville ønske jeg kunne komme der hver uge 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *