Mokkariet x Monti

Facade hos Monti x Mokkariet – Anbefaling af Johanne Schack Interiør hos Monti x Mokkariet – Anbefaling af Johanne Schack Skøn salat og sandwich hos Monti x Mokkariet – Anbefaling af Johanne Schack Billeder hos Monti x Mokkariet – Anbefaling af Johanne Schack Drikkevarer hos Monti x Mokkariet – Anbefaling af Johanne Schack Verdens bedste granola hos Monti x Mokkariet – Anbefaling af Johanne Schack Kaffe hos Monti x Mokkariet – Anbefaling af Johanne Schack Monti x Mokkariet

Østerbro har fået ny kaffebar, og jeg må indrømme at det er et af mine nye favoritsteder. For pokker hvor er jeg begejstret. Nogle af jer har måske stiftet bekendtskab med den tidligere kaffebar, Mokkariet, der lå på samme adresse. Nu har Thomas, som tidligere har sat sine ben i kaffebranchen, overtaget stedet, og åbnet det i nyt format. På menuen fåes få, men gode retter heriblandt; havregrød, yoghurt med granola, bolle med ost, efterårssalat og surdejssandwich. Jeg har ikke en finger at sætte på nogle af de ting jeg fik serveret. Jeg var dog især glad for deres surdejssandwich med prociutto, comté og sennep samt deres yoghurt med granola med blomme/æblekompot. Monti’s granola er den bedste, jeg nogensinde har fået. Hold nu op. Så vanvittig god at den skal smages. Nyd det med en lækker hjemmepresset appelsinjuice og en knald god kaffe. Så bliver det ikke bedre. Brødet og croissanterne kommer fra famøse Il Buco, saften fra Ebeltoft Gaardbryggeri og kaffen fra velkendte Prolog. Producenterne er altså valgt med omhu. Interiøret hos Monti er velvalgt og spiller flot sammen med den blå farve kontra de rå murstensvægge samt de matchende billeder. I de hyggelige omgivelser emmer det af ro med dejlig jazz-musik. Det er altså det perfekte sted at slappe af med en kop kaffe i godt selskab – eller blot nyde avisen eller arbejde i ro og mag. Betjeningen er virkelig god, sød og nede på jorden. Ja – jeg kommer ethundrede procent igen!

Hvor?

Odensegade 3, 2100 København Ø

Hvornår?

Man-fre: 8.00-17.00, lør: 9.00-15.00 og søndag: lukket

Andet?

https://www.facebook.com/mokkarietodensegade/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *