Ø12 Coffee & Eatery

Indgangsparti hos Ø12 Coffee & Eatery – Anbefaling af Johanne Schack Forskellige retter hos Ø12 Coffee & Eatery – Anbefaling af Johanne Schack Interiør hos Ø12 Coffee & Eatery – Anbefaling af Johanne Schack Havregrød med blåbær hos Ø12 Coffee & Eatery – Anbefaling af Johanne Schack Bardisk hos Ø12 Coffee & Eatery – Anbefaling af Johanne Schack Avocado smash hos Ø12 Coffee & Eatery – Anbefaling af Johanne Schack

Ø12 Coffee & Eatery

I starten af august åbnede der en lille ny perle på Øster Farimagsgade – nemlig Ø12 Coffee & Eatery. Hos Ø12 kan du komme morgen, middag og aften, og døren er åben hele dagen lang for dit besøg. Stedet er drevet af Enete, Anders og Kasper som alle tre har haft en vision om at skabe et spisested af høj kvalitet, der både behager øjne og mund. Og det vil jeg sige, at de i den grad har gjort til UG. Fælles besidder de kompetencer som barista, barchef og opskrift-udvikler. På morgenmenuen finder du lækre retter så som avocado smash, havregrød, vafler og eggs benedict. Som dagen skrider frem, fåes også andre retter så som charcuteri, rørt tarter og braiseret lam. Der er altså noget for enhver smag. Jeg var fan af det hele, men især deres havregrød med blåbærkompot og havremælk samt deres avocado smash på surdejsbrød. Virkelig lækkert. Kaffen fortjener også en stor ros. Den er lavet på bønner fra Ozone Coffee i London, som ejerne nøje har udvalgt, efter at have været bosat i London og ikke har kunnet finde en kaffe lignende denne. Kaffen er meget smagfuld, og deres vildt fine latte-art giver lige et ekstra plus. Ø12 er nyrenoveret men har stadigvæk bibeholdt de rå murstensvægge. Væggene i kombi med de nye møbler og de grønne planter, gør stedet super intimt og hyggeligt. Ø12 er ihvertfald det sted, du kan besøge på hvilket som helst tidspunkt på døgnet (fra morgenkaffe til cocktails), og regne med alletiders service, hygge og virkelig god mad. Go for it!

Hvor?

Øster Farimagsgade 12, 2100 København Ø 

Hvornår?

Man-tors: 7.00-00.00, fre: 7.00-1.00, lør: 8.00-1.00 og søndag: 8.00-00.00

Andet?

https://www.12cph.dk/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *