Batting Bakery
Forleden morgen besøgte jeg det familiedrevne Batting Bakery for allerførste gang, og det besøg rev benene væk under mig. For pokker hvor var bagværket hos Batting bare eminent lækkert. Hos Batting fåes forskellige brød, rugbrød, boller og diverse former for wienerbrød – blandt andet mandelcroissant, tebirkes og to slags spandauer. Alting er bagt af økologiske og biodynamiske produkter. Udvalget varierer løbende, og man kan holde øje med deres lækkerier via deres Instagram. Under mit besøg smagte jeg både deres rugspelt bolle, æble-spandauer, tebirkes og morningbun (en crossaintdej med remonce, kardemomme og bergamotte) – og jeg kan vitterligt ikke beskrive, hvor lækkert det alt sammen var. Så velsmagende, smagfuldt og bare død hamrende godt. Udover at spiseoplevelsen var fantastisk, var stedet også virkelig hyggeligt. Der er kun 4 siddepladser indendørs men også et par pladser udendørs, og selvfølgelig rig mulighed for at købe bagværket med hjem. Selvom der sommetider var godt med mennesker, var der stadig en særlig ro over stedet, og de to kvinder der betjente os, var meget søde, glade og fyldt med overskud overfor os og de andre gæster. Batting Bakery er helt hundrede et af mine nye absolutte favorit steder. Nøj altså siger jeg bare.
Hvor?
Ordrupvej 101, 2920 Charlottenlund
Hvornår?
Ons-fre: 7.00-16.00, lør: 7.00-14.00, søn: 7.00-12.00 og man-tirs: lukket.