Voulez-Vous?

Grøn facade hos Voulez-Vous – Anbefaling af Johanne Schack Interiør og grøn væg hos Voulez-Vous – Anbefaling af Johanne Schack Chevre Chaud salat hos Voulez-Vous – Anbefaling af Johanne Schack Tarte Flambeé hos Voulez-Vous – Anbefaling af Johanne Schack Højstole ved vinduet hos Voulez-Vous – Anbefaling af Johanne Schack Kaffe og lemonade hos Voulez-Vous – Anbefaling af Johanne Schack Interiør og stort spejl hos Voulez-Vous – Anbefaling af Johanne Schack Smukt gulv hos Voulez-Vous – Anbefaling af Johanne Schack

Voulez-Vous?

Inde på Larsbjørnsstræde ligger en lille bistro ved navn Voulez-Vous. Her vil jeg vove at påstå at du kan få noget af det bedste franske mad, du overhovedet kan finde på dansk jord. Stedet er ikke særlig stort, men hamrende hyggeligt og smukt indrettet. Du kan spise hos Voulez-Vous morgen, middag og aften, og menuen består af simple franske retter. Tarte Flambée med laks og Chevre Chaud salat ,som du ser ovenstående, kan i den grad anbefales. Det er det bedste franske mad jeg endnu har fået i Danmark, og alting var så velsmagende og velafstemt. Virkelig virkelig lækkert. Deres lemonade sad også lige i skabet. Bag Voulez-Vous finder du den franske kok og forretningsmand Nicolas Vahé. Vahé har en baggrund fra blandt andet Falsled Kro og Pic Valence (3-stjernet Michelin), og er ydermere også uddannet chokolatiér og konditor. Derudover har han også skabt en række af lækre delikatesseprodukter og køkken-udstyr, som du kan bruge hjemme i din egen madlavning. Så hvis du er til møg lækkert fransk mad og god service i hyggelige rammer – så skal du besøge Voulez-Vous. Jeg vender ihvertfald sten sikkert tilbage!

Hvor?

Larsbjørnsstræde 20, 1454 København K

Hvornår?

Tirs-tors: 9.30-21.30, fre-lør: 9.30-22.30 og søn-man: lukket

Andet?

https://www.voulezvous.dk

Kommentarer

 • Kære Johanne
  Vi kunne ikke være mere enige – det er et tophyggeligt sted og maden er virkelig verdensklasse.
  Vi har et arrangement med Nicolas her i Espergærde næste fredag (Kulturnat), hvor vi blandt andet skal servere de lækre tartes flambées. Må jeg bruge dit billede i markedsføringen af dette? Skal naturligvis nok henvise til både din blog og din instagramprofil!
  På forhånd tak
  Charlotte Wedel-Heinen
  Ecommerce manager/Stokværk
  http://www.stokværk.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *