Baglio Occhipinti

Udendørs siddepladser hos Baglio Occhipinti – Anbefaling af Johanne Schack Poolen hos Baglio Occhipinti – Anbefaling af Johanne Schack Aftensmad hos Baglio Occhipinti – Anbefaling af Johanne Schack Lokal vin hos Baglio Occhipinti – Anbefaling af Johanne Schack

Solnedgang hos Baglio Occhipinti – Anbefaling af Johanne Schack Værelset hos Baglio Occhipinti – Anbefaling af Johanne Schack Vasketøj hos Baglio Occhipinti – Anbefaling af Johanne Schack

Hvordan er stedet og hvad skal man se? 

Baglio Occhipinti er fuldstændig fantastisk – som de skriver på deres hjemmeside: “Live your fairytale in Sicily”, og det er præcis sådan det føles. Baglio er en økologisk vingård omringet af vinmarker, oliventræer og øko-landbrug placeret midt i det smukke sicilianske landskab. Et åndehul du nærmest kun kunne forestille dig eksisterede i dine drømme, og som er det perfekte sted at slappe fuldstændig af. De blot 12 værelser på gården er så smukke, og passer perfekt til de autentiske omgivelser. Når du ankommer, bliver du mødt med en varm velkomst og et glas hjemmelavet mandelmælk. Gennem hele dit ophold er personalet afsindigt hjælpsomme og søde. Baglio ligger 13 km fra vandet, men på gården er der også en skøn pool (som også er holdt uden klorin og kemikalier) til fri afbenyttelse. Derudover er du mere end velkommen til at kigge nærmere på deres egen gårdhave, gå en tur i vinmarkerne, tage en italiensk cooking-class eller tage på en af de andre ture, som stedet kan arrangere. Vi var fuldkommen forelskede i Baglio Occhipinti.

Hvor skal du parkere? 

Der er fine gratis parkeringspladser på Baglio Occhipinti.

Hvor skal du spise? 

Når du besøger Baglio Occhipinti så skal du virkelig gøre dig den tjeneste at vælge at spise aftensmad på stedet. Restauranten er kun åben for gæsterne der overnatter på stedet, og du får altså mulighed for en unik gastronomisk oplevelse helt uforstyrret. Her får du 1 antipasti og 3 retter. Maden er baseret på sicilianske familie-opskrifter. Alt produceret på hjemmelavede og egne råvarer fra deres økologiske landbrug eller andre lokale (også økologiske) gårde omkring Baglio. Råvarerne er altså møg hamrende smagfulde og friske, og maden er vitterligt fantastisk. Husk endelig også at smage noget af vinen fra området, som Baglio’s køkken er gode til at guide dig i. Imens du nyder din aftensmad i nogle af de smukkeste og mest romantiske omgivelser jeg kan tænke mig til, går solen selvfølgelig ned henover gården. Morgenmaden er også overdådig med hjemmelavede retter. Retterne er igen baseret på egnens råvarer, og serveres i flere omgange ved dit eget bord om morgenen. Ja – at spise på Baglio er en oplevelse jeg aldrig vil glemme.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *