Democratic Coffee

Front hos Democratic Coffee – Anbefaling af Johanne Schack Lækre crossainter hos Democratic Coffee – Anbefaling af Johanne Schack Interiør hos Democratic Coffee – Anbefaling af Johanne Schack Kaffe hos Democratic Coffee – Anbefaling af Johanne Schack Sandwich hos Democratic Coffee – Anbefaling af Johanne Schack Democratic Coffee

Hvis du leder efter en kaffebar, som egner sig perfekt til at sidde og studere eller læse, så er Democratic Coffee det helt rette sted. Democratic Coffee ligger på Krystalgade lige ved Københavns Hovedbiblotek, og har faktisk en direkte gennemgang dertil. Stedet er altså fyldt med den dejlige ro og den rolige småsnak, som du forbinder med et biblotek – men på den helt rette facon, hvor der stadig er en cool stemning omkring det. Democratic serverer virkelig virkelig skøn kaffe og god mad. Af bagværk fåes blandt andet boller, mandelcroissanter (Hey! Deres croissanter er oftest omtalt som nogle af Københavns bedste!) og foccacia. Alting nybagt dagligt i selve caféen, og derfor også meget frisklavet. Du kan også sætte tænderne i lækre sandwiches, hvis frokostsulten melder sig. Mine varmeste anbefalinger går ihvertfald til Democratic Coffee. Det helt klart et sted der er værd at besøge, hvad enten du skal koncentrere dig, eller blot have en hyggelig kaffe alene eller med en veninde.

Hvor?

Krystalgade 15, 1172 København K

Hvornår?

Man-fre: 7.30-19.00, lør: 9.00-17.00 og søndag: lukket

Andet?

https://www.facebook.com/Democratic-Coffee-147810001973306/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *