Sanur

Cykelkort til Sanur – guide til Bali af Johanne Schack Stranden på Sanur – guide til Bali af Johanne Schack Lækker ansigtsbehandling i Sanur – guide til Bali af Johanne Schack Balinesisk kunst i Sanur – guide til Bali af Johanne Schack Pasta i Sanur – guide til Bali af Johanne Schack

Sanur

Sanur var det sidste sted vi boede på Bali, og det var det helt rette sted at afslutte rejsen. I Sanur er der nemlig helt roligt, og alting er meget fredeligt. Byen snørkler sig i små gader, med lækre caféer og restauranter, og langs byen ligger også en smuk bred strand. Af spisesteder kan jeg klart anbefale dig Soul in A Bowl som vi spiste på flere gange. Her kan du få smoothie-bowls, salater og alt muligt andet til både morgen, middag og aften. Et andet godt sted er Mezzanine Thai Kitchen & Bar her får du, noget af den bedste sushi overhovedet. Vi lånte cykler på hotellet og cyklede rundt i området. Det var en virkelig hyggelig måde at opleve byen på. Vi boede på 4,5 stjernede Sudamala Suites & Villas som lå i perfekt gåafstand ift byen. Derudover er servicen, morgenmaden, poolen og værelserne i top. Vi kunne ikke sætte en finger på noget. Endnu et kæmpe plus var deres spa-afdeling. Her kan du b.la. få massage og ansigtsbehandlinger, og selvom priserne er i den højere ende ift. hvad du kan finde ude i byen, så er det alle pengene værd. Det er det rene luksus med lækre produkter og små snacks før og efter, og behandlerne er virkelig dygtige og professionelle. Byen er altså perfekt til afslapning, og kan altså varmt anbefales, også hvis du rejser med børn. Pssst! En dagstur til Ubud er også en god idé (nederste billeder)!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *