Seminyak

Surf sted ved stranden på Seminyak – Guide til Bali af Johanne Schack Stranden ved Seminyak – Guide til Bali af Johanne Schack Smoothie Bowls i Seminyak – Guide til Bali af Johanne Schack Aber i Monkey Forrest – Guide til Bali af Johanne Schack Vulkan – Guide til Bali af Johanne Schack

Seminyak

Vores første stop på Bali var i byen Seminyak. Seminyak ligger tæt på pulserende Kuta, dog er det en lidt mindre by, og dermed også roligere og mindre turistet. Seminyak har masser af gode spisemuligheder, og byen summer af liv uden det bliver for hektisk. Stranden er kæmpe stor – så hvis du er til surfing, er det helt perfekt! Da bølgerne somme tider er rigtig rigtig høje, kan det dog anbefales at bestille et hotel med en pool, så du kan dyppe dig i vandet alligevel. Vi boede på 4 stjernede Ananta Legian Hotel, hvilket var helt perfekt med god morgenmad, sødt personale og fine værelser. Mens vi boede i Seminyak, tog vi på en dagstur. Her så vi mange af de klassiske ting, som man næsten skal se, når man er på Bali: templer, Monkey forrest, vandfald, rismarker, kaffeplantage, vulkan, traditionel dans og ikke mindst masser af smuk natur. Det er helt sikkert et must, og prisen på sådan en tur er enormt lav. Dit hotel kan helt sikkert hjælpe dig med at arrangere lige det du ønsker. Af gode spisesteder i Seminyak og omegn kan jeg især anbefale dig Nalu Bowls Shelter Café (de fantastiske smoothiebowls du ser ovenover), Sacred GroundCocoon Beach Club (tuntataren på billedet) og ellers de mange gode spisesteder nede ved vandet. Seminyak er ihvertfald et perfekt stop på din tur til Bali!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *