Hey Darling

Udendørs siddepladser hos Hey Darling – Anbefaling af Johanne Schack Kødboller og sides hos Hey Darling – Anbefaling af Johanne Schack Månedens menukort hos Hey Darling – Anbefaling af Johanne Schack Snackballs hos Hey Darling – Anbefaling af Johanne Schack Interiør og rødt H hos Hey Darling – Anbefaling af Johanne Schack Hey Darling

Er du til lækre friske meatballs? Så skal du helt sikkert lægge vejen forbi Hey Darling. Hos Hey Darling er menukortet nemlig opbygget omkring hjemmelavede meatballs, som du kan sammensætte præcis som du ønsker. Hvilket kød og hvilken sauce du har lyst til, er helt op til dig. Derudover er der forskellige sides, som du kan nyde sammen med dine meatballs. Min favorit-side var helt sikkert månedens salat og ikke at forglemme deres lækre snackballs, som vi fik som starter. Kødbollerne kan som sagt sammensættes på forskellige måder. Vi fik Gris med Parmesan & Ricotta sauce samt Oksekød med Basilikumspesto. Begge to spillede max og var godt tilberedt. Generelt er maden god at dele henover bordet, og især de forskellige sides, kan med fordel deles, hvis man køber et par forskellige. Hey Darling ligger smadder dejligt lige overfor kartoffelrækkerne, og de har også formået at skabe rigtig hyggelige rammer med en dejlig, rolig og hjemlig atmosfære. Derudover er betjeningen alletiders. Helt sikkert et besøg værd!

Hvor?

Øster Farimagsgade 24, 2100 København Ø

Hvornår?

Man-tors: 17.00-22.00, fre-lør: 17.00-00.00 og søndag: 17.00-22.00

Andet?

https://www.heydarling.dk/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *